Може малце е глупо што барам помош за ваква работа, ама ќе може ли некој кој се разбира во областа на компјутерски мрежи да ми пише еден асален заклучок? Кој може да ми помогне нека ми пише ПП, ќе објаснам што имам до сега напишано само ми треба уште неколку редови да допишам!
Ми треба помош околу матурата.
Сакам да земам проект од Приватно право ама проблемот е што немам идеа за што да пишувам а да е доволно опсежно и интересно.
Значи не сакам да ми го соџвакате залчето,таман работа,туку да ми предложите нешто интересно,ќе ви бидам многу благодарен,фала.
Да не има некој правено флаер за било што во PDF форма итно е!!!![DOUBLEPOST=1445168024][/DOUBLEPOST]Да не има направено некој флаер направено да ми покаже за било што во PDF forma.
Brza i profesionalna izrabotka na diplomski trudovi za studenti na fakultetite po informatika/programiranje (privatni i drzavni, vo bilo koj grad). Koristenje na stranski izvori i bez plagijati. Slobodno pisete mi poraka za povekje detali
јас сум четврта година ии нели праеме проектни задачи
потребна ми е проекта на тема
роботика и вештачка интелегенција
па доколку некој се разбира или можи да пронајди информаци нека ги сподели
фала однапредд
Правам семинарска дипломска тема. Потребно ми е фотокопија од „Решение за употреба на учебникот „Planet" по Германски јазик во основното образование“. Ако некој има некакво Решение од МОН и БРО за употреба на учебниците Planet или Ping Pong за основното образование нека ми испрати.
Ми треба помош околу проектна задача по предметот Автоматика на тема „Споредба помеѓу статичка и динамичка карактеристика“.Доколку има некој било каков материјал или било што ве замолувам за контакт
Благодарам однапред
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.