Помош: Барам еден филм!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Филмов е комедија. Во главни улоги се двајца црнци, едниот од нив се викат Ралф. Главна цел им е некако да се збогатат, а едниот црнец да купит куќа за него и за жена му. Па знам некако ќе земат некое куче, ќе го однесат кај некој демек тренер на кучиња и ќе го тренират скоро цел филм.

Ми текват само две сцени на филмов. Едната е кога конечно ќе се трка кучето и едниот црнец од публиката ќе му покаже црвено топче и кучето ќе застане и уште едната сцена како одат подземја (под шахтите од градот) бидејќи неможат да стигнат на време заради сообраќајот да ја купат куќата, а ако не стигнат на време, старицата ќе му ја продаде на еден друг куќата...

И то.... :)

ps. Мислам многу пати на Телма го даваат филмов.
The Honeymooners

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Значи филмов го имам гледано пред неколку месеци.Знам дека главната женска улога во филмот се викаше Зара.Имено таа примамува луѓе да појдат со неа на патување и потоа ги носи во едно село кое што е изолирано и таму уствари има ординација која се занимава со нелегално земање на органи.Последнот дечко што го наведе да патува со неа знам дека претходно девојката му починала во сообраќајана несреќа.И тој пред да замине му кажува на еден другар дека ќе оди на патување.По извесно време другарот открива дека нешто не е во ред и тргнува по нив.... Ова е се што знам за филмов. Цело време пробувам да го надам ама ништо.Хелп плис
:)
П.С на канал 5 го даваа филмов.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Baram filmovi so kickbox??? ako ste gledale nekoj dobar film so kickbox kazete mi plz, thanks odnapred :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.791
Поени од реакции
30.650
Значи филмов го имам гледано пред неколку месеци.Знам дека главната женска улога во филмот се викаше Зара.Имено таа примамува луѓе да појдат со неа на патување и потоа ги носи во едно село кое што е изолирано и таму уствари има ординација која се занимава со нелегално земање на органи.Последнот дечко што го наведе да патува со неа знам дека претходно девојката му починала во сообраќајана несреќа.И тој пред да замине му кажува на еден другар дека ќе оди на патување.По извесно време другарот открива дека нешто не е во ред и тргнува по нив.... Ова е се што знам за филмов. Цело време пробувам да го надам ама ништо.Хелп плис
:)
П.С на канал 5 го даваа филмов.
The Passage
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Passage_(2007_film)

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Не знам дали овде треба да барам, ама во подфорумот серија не видов ваква тема.

Значи серијата е со новинари, ја даваа на времето на МТВ, знам имаше една глумица со виткана црвена коса, се сакаше со камерманот, тој Ден мислам се викаше.

Ако му текнува на некој како се вика нека пиши оти се скапав барање, не можам да ја најдам.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Мислам дека двајца другари се преселуваат во куќа и во куќата има глушец.Цело време ќе пробуваат да го фатат и на крај нема да успеат.Куќата знам хаос ќе ја напраат.
На А1 порано го даваа често филмов мислам.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Мислам дека двајца другари се преселуваат во куќа и во куќата има глушец.Цело време ќе пробуваат да го фатат и на крај нема да успеат.Куќата знам хаос ќе ја напраат.
На А1 порано го даваа често филмов мислам.
Mousehunt?

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Филмот е малце постар и се викаше Од Лошо Полошо, ергенска вечер па некоја курва ќе убијат несакајќи па ред незгоди се дешаваат. Некој да знае како да го најдам?

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
Baram filmovi so kickbox??? ako ste gledale nekoj dobar film so kickbox kazete mi plz, thanks odnapred :)
never back down- nesto kako kickbox odlicen gilm
--- надополнето: Jul 28, 2011 11:48 PM ---
edna citatelka na forumov vo eden post imase kazuvano za filmot ama nemozam da go najdam toj post inaku filmot se rabotase za masoni templari ili nov svedski poredok znaci vo tie dve temi nekade bese postot posto temite se obemni nemozev da go najdam imeto na toj film ako slucajno toj so go raskaza toj film go procita postov bi sakal da mi go kazi imeto inaku vo filmot se rabotel za nekoj prsten koj cerkata go videla kaj svojot tatko itn ....

Kajgana Shop

На врв Bottom