Помош: Барам еден филм!

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Значи филмот го имам гледано на ТВ 2-3 пати, ама никако од почеток за да видам како се вика. Се работи за еден дечко кој сака да игра кошарка ама не го бива баш, се додека еден мистериозен старец не му даде едни стари старки. Со нив кога игра секогаш победува и така постигнува успех и слава. Па на еден натпревар ќе добие патки како награда и ќе побараат од него да игра со нив. Тогаш тој тотално се губи, не може да даде ни еден кош и неговиот тим губи. Тој ја презема улогата на тренер, неговиот тим победува итн...
Any ideas?... Anyone?

Н

'Никола'

Гостин
Значи филмот го имам гледано на ТВ 2-3 пати, ама никако од почеток за да видам како се вика. Се работи за еден дечко кој сака да игра кошарка ама не го бива баш, се додека еден мистериозен старец не му даде едни стари старки. Со нив кога игра секогаш победува и така постигнува успех и слава. Па на еден натпревар ќе добие патки како награда и ќе побараат од него да игра со нив. Тогаш тој тотално се губи, не може да даде ни еден кош и неговиот тим губи. Тој ја презема улогата на тренер, неговиот тим победува итн...
Any ideas?... Anyone?
http://www.imdb.com/title/tt0308506/

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Zdravo, baram 2 filma ako moze nekoj da pomogne.

Prviot e ne znam 80-90ti godini tuka nekade edno dete znam deka odese sredno skolo ke si ja raste kosata i kolko podolga kosa ima tolko negovata sila ke raste znam na krajot ke mava kopje vo skoloto koga ke go mavne nadvor od igraliste ke go odnese toa znam belkim na nekoj ke mu tekne.
Знам на кој филм мислиш, главниот лик се викаше или го викаа Самсон (заради тоа што во косата му беше силата), колку што се сеќавам. Мислам дека е Sam's Son (1984)

Член од
22 јуни 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Вториов е, мислам, Full Eclipse (1993), а првиот појма немам.
Da toj e i torent mu najdov fala mnogu
--- надополнето: Jun 23, 2011 10:39 AM ---
Знам на кој филм мислиш, главниот лик се викаше или го викаа Самсон (заради тоа што во косата му беше силата), колку што се сеќавам. Мислам дека е Sam's Son (1984)
Bi trebalo da e toj samo malce tesko ke e da najdam torent za filmot fala uste ednac

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Серија порано ја даваа на телма. Секоја епизода е различна и не се поврзани приказните. Sci-fi, mystery би требало да е серијата.

Се сеќавам само на една епизода каде што кандидат за претседател се возеше во авион и некој guardian angel(?) од иднината го убедуваше дека авионот ќе се урне и треба да рипне он за да се спаси и да го спаси светот. Кандидатот и поверува и рипна. Но откако рипна и умре (ПАДНА ВРЗ КОЛА) ангелот (црна жена) му кажа дека светот требало да се спаси, но да се спаси ОД него, затоа и го натерала да се самоубие.

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Серија порано ја даваа на телма. Секоја епизода е различна и не се поврзани приказните. Sci-fi, mystery би требало да е серијата.

Се сеќавам само на една епизода каде што кандидат за претседател се возеше во авион и некој guardian angel(?) од иднината го убедуваше дека авионот ќе се урне и треба да рипне он за да се спаси и да го спаси светот. Кандидатот и поверува и рипна. Но откако рипна и умре (ПАДНА ВРЗ КОЛА) ангелот (црна жена) му кажа дека светот требало да се спаси, но да се спаси ОД него, затоа и го натерала да се самоубие.
За оваа да не мислиш?

С

Спенсер

Гостин
Го барав,ама не ме бива за барање филмови :)

Обезглавен коњаник, ги сече главите на одредени селани и ги складира во едно стебло. неможат да го спречат :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.528
Поени од реакции
2.676
Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Како се викаше оној српски филм .. со матуранти од некое школо еден клас само прави проблеми у класот има еден што го спремаат за бокс меч за школо .. па на екскурзија одат .. го имаше пред некој ден на едо

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.244
Поени од реакции
14.546
Како се викаше оној српски филм .. со матуранти од некое школо еден клас само прави проблеми у класот има еден што го спремаат за бокс меч за школо .. па на екскурзија одат .. го имаше пред некој ден на едо
Лајање на звезде

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.487
Поени од реакции
87.358
Како се викаше филмот што се даваше на Телма порано кога кучето ќе полета со балонот во друга земја и ќе се изгуби, па еден папагал ќе му помага да си го најде патот, па црна мачка ќе сака да го убие итн... Инаку филмот е од 1994 :)

F

Frankie Yale

Гостин
Како се викаше филмот што се даваше на Телма порано кога кучето ќе полета со балонот во друга земја и ќе се изгуби, па еден папагал ќе му помага да си го најде патот, па црна мачка ќе сака да го убие итн... Инаку филмот е од 1994 :)
Sto filmovi gledas ti bre :p

Napoleon (1995)

Ovoj da ne e?

Kajgana Shop

На врв Bottom