До сега има 28 000 повеќе излезени гласачи на парламентарни, би требало да има околу 80-90 000 плус гласачи од прв круг до 19 часот.Излезноста на парламентарни, со вакво темпо, е далеку од предвидуваните +55% (се збореше за нови 100к гласачи во однос на прв круг).
Исто гомно се и Вмровците со наративот
За социјални случаи во ред да им се даде помош додека застанат на нозе. И јас сум бил неколку години социјален случај после тоа се вработив. Ама познавам Торбеши што работеа во приватни фирми со солидна плата значи не минималец туку просек и плус земаа некои рамковни пари.Под 1. гасење на социјално кај џганот шиптаpи, цигани и останата шлајмарија
pukaj... iako ne sum del od vmro, sepak od ona sto realno go imas za izbor daleku najdobra opcija se.Јавно ќе си пишам, сакав да гласам за Левица ама што направија последни два месеци, не заслужуваат пошто не знаат кај тераат и во прилика кога можеш да влезеш во македонска колаиција и да ги држиш за узди ВМРО да не забегаат, они его трип тераат.
Втор пик ми беше Максо и сакав да го гласам ама во последен момент закоружив за ВМРО и ова ќе му биде последна шанса на ВМРО, последен глас ако во наредни 4 години не почнат со чистење и работење како треба ама ако излезат иста паричка како СДС тогаш барем нема да ми е криво кога на @kano тука ќе му собирам мајки и шајки.
За Максо не гласав само ради тоа што ептен ми е нов и сакам да видам што ќе излезе од целава фама пошто мислам дека некој го држи од позадина, а ако излезе дека е Бранко, секако дека нема да го гласам па макар најдобар да е, пошто комуњар е комуњар, сега и увек.
toa bese radi reda... si kazaa oni denovive, si se lajkaa i sto ti ne. eden eban post na minut do 12 ne menja nisto.Ванковска не земала ливче за претседателски. Исто како Артан Груби . Мора Димитар и Левица веднаш да се дистанцираат од оваа. Крмов веќе повика на масовно гласање и никаков бојкот да нема !.
Многу мал % се такви, а и да ги има треба да им се изгасне дур не научат да ја почитуваат државата во која живеат и лебот кој им го давамеЗа социјални случаи во ред да им се даде помош додека застанат на нозе.
nemate drugi REALNI opcii. soocise so vistinata.Исто гомно се и Вмровците со наративот
Сакаш да остане Сдс или не ?
Што,немаме други опции?
Мора истиот шлајм Сдс-Вмро
Не го можам Миленко, но за овој гадов од лево што не прозборе македонски ми е Мистер Универзум.Имам чувство дека избориве се Македонци против сите. Мислам дека ќе успееме сами да се избориме па дури и да немаме реална потреба од УЧК лајт да правиме влада иако нели мора јер соживот. Во секој случај после изборите ќе треба да се ре-едуцираат сите малцинства.
Прегледај го приврзокот 416042
Можно е, но повеќе мислам дека ќе биде околу 50-60к.До сега има 28 000 повеќе излезени гласачи на парламентарни, би требало да има околу 80-90 000 плус гласачи од прв круг до 19 часот.
Миленко онака го ставив, ја најдов сликава забавна инаку кажаното е мое мислење, не цитирав никого.Не го можам Миленко, но за овој гадов од десно што не прозборе македонски ми е Мистер Универзум.