Погоди го точниот збор

Дискусија во форумот 'Играчница' започната од baby, 26 октомври 2005.

 1. baby

  baby

  Член од:
  9 јуни 2005
  Мислења:
  6.514
  Допаѓања:
  18
  Играта се игра на тој начин што даденото зборче го пишуваш со измешан редослед на буквите,следниот треба да го погоди зборчето и да зададе ново еве на пример

  ЈАКАЦИ=АКЦИЈА

  почнувам.....

  ЛЕФЕНОТ
   
 2. StormAngel

  StormAngel Stormology

  Член од:
  22 јануари 2005
  Мислења:
  5.527
  Допаѓања:
  240
  Telefon


  Ajganka?
   
 3. baby

  baby

  Член од:
  9 јуни 2005
  Мислења:
  6.514
  Допаѓања:
  18
  Кајгана

  Шкакоко
   
 4. Дивајн

  Дивајн блаблабла

  Член од:
  3 април 2005
  Мислења:
  16.537
  Допаѓања:
  1.832
  кокошка

  ркенсе
   
 5. Goddess of Chaos

  Goddess of Chaos Nixe Nox

  Член од:
  16 август 2005
  Мислења:
  6.304
  Допаѓања:
  223
  многу тешко овоа бе...:pos:
   
 6. Fortune

  Fortune шодаенешчо

  Член од:
  9 мај 2005
  Мислења:
  12.965
  Допаѓања:
  175
  срекен

  жаатомн

  divine: Не е срекен туку СКЕНЕР!:)))
   
 7. Goddess of Chaos

  Goddess of Chaos Nixe Nox

  Член од:
  16 август 2005
  Мислења:
  6.304
  Допаѓања:
  223
  монтажа

  чниграцаи
   
 8. Fortune

  Fortune шодаенешчо

  Член од:
  9 мај 2005
  Мислења:
  12.965
  Допаѓања:
  175
  играчница


  ломоноп
   
 9. baby

  baby

  Член од:
  9 јуни 2005
  Мислења:
  6.514
  Допаѓања:
  18
  монопол

  ригица
   
 10. Goddess of Chaos

  Goddess of Chaos Nixe Nox

  Член од:
  16 август 2005
  Мислења:
  6.304
  Допаѓања:
  223
  игрица

  летапо
   
 11. kontraska

  kontraska I Make Shit Happen

  Член од:
  16 април 2005
  Мислења:
  198
  Допаѓања:
  1
  игрица
  аукбаз
   
 12. Fortune

  Fortune шодаенешчо

  Член од:
  9 мај 2005
  Мислења:
  12.965
  Допаѓања:
  175
  лаптоп


  нешжаит
   
 13. Goddess of Chaos

  Goddess of Chaos Nixe Nox

  Член од:
  16 август 2005
  Мислења:
  6.304
  Допаѓања:
  223
  не беше лаптоп,лепота беше :pos:
   
 14. baby

  baby

  Член од:
  9 јуни 2005
  Мислења:
  6.514
  Допаѓања:
  18
  жештина

  њакус
   
 15. Fortune

  Fortune шодаенешчо

  Член од:
  9 мај 2005
  Мислења:
  12.965
  Допаѓања:
  175
  сукња

  теол
   

Сподели преку: