jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.498
- Поени од реакции
- 27.317
Преку непријателска Грузија?Преку Грузија.
Преку непријателска Грузија?Преку Грузија.
Наеднаш Русите се уплашија ако не бидат вклучени во било каков договор за Карабах, а со тоа ќе го изгубат надгледување на коридорот, што е битно за намалување на влијанието на Грузија.Преку непријателска Грузија?
Дај бе кажи кај ја прочита веста, да го видам контекстот, а не да ми интерпетираш тука.Наеднаш Русите се уплашија ако не бидат вклучени во било каков договор за Карабах, а со тоа ќе го изгубат надгледување на коридорот, што е битно за намлаување на влијанието на Грузија.
Ебате будали, англичаните, турците, израелците, вонземјаните биле криви затоа што односите меѓу Русија и Ерменија многу се расипале.
Кај Рибар.Дај бе кажи кај ја прочита веста, да го видам контекстот, а не да ми интерпетираш тука.
Како што си ти поврзан со комшијата преку оградата со бодиликава жица?Преку Грузија.
Jas totalno se izolirav od vesti.Дај бе кажи кај ја прочита веста, да го видам контекстот, а не да ми интерпетираш тука.
Извини за тебе е ова премногу просто, кај тебе е се сложеноКако што си ти поврзан со комшијата преку оградата со бодиликава жица?
Среќа и на Иран му е битен коридорот со Русија така што нема така лесно да го затворат.Преку непријателска Грузија?
Штом оваа вест е од Проливченко, тогаш мора да е точна.