Повреда во Деловен Објект.

Денеска на една бензинска страница во Скопје се повредив со тоа што имаше отворен канал. Вработените на бензинската не ги интересираше ништо со тоа што ми вратија со "Треба да гледаш каде одиш". Без да ми помогнат барем со еден завој.

Што можам да направам?
Дали некаде треба да ги пријавам?
 

OMG!!

Пилот
И да ги пријавиш и да ги тужиш по мене е џабе, најдобро е да им ги исчукаш роговите и другпат да знаат како да се понашаат во дадена ситуација. И кажи која бензинска за да се прошри многу луѓе да дознаат и барем некои нема да полнат гориво од таму.
 
Денеска на една бензинска страница во Скопје се повредив со тоа што имаше отворен канал. Вработените на бензинската не ги интересираше ништо со тоа што ми вратија со "Треба да гледаш каде одиш". Без да ми помогнат барем со еден завој.

Што можам да направам?
Дали некаде треба да ги пријавам?
Дали отиде веднаш по тој настан во некоја дежурна лекарска служба?
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Кажи каде точно,проширија веста па нека ги бие лош збор!
И да ги пријавиш и да ги тужиш по мене е џабе, најдобро е да им ги исчукаш роговите и другпат да знаат како да се понашаат во дадена ситуација. И кажи која бензинска за да се прошри многу луѓе да дознаат и барем некои нема да полнат гориво од таму.
ако се срами или и е страв,дај јас ќе ги кажам и ќе им пуштам тука слики и со тоа каналот и бензинската и потоа може слободно за време работа да си плетат волнени чорапи или да читаат дневен печат.
 
Слики немам а исто така и не бев на лекар бидејќи за рана сам се врзав дома. А инаку се работи за биртија бензинска Макоил на булевар Србија одма карши новите Турски згради, денес се одржуваше собир на спортски возила на бензинската. Каналот се наоѓа на влезот, не е многу отворен, само можеби половина метар али тоа е доволно за некој да се повреди (бакзус јас како го погодив баш тој дел :)).

Се разбира тие не го направиле ова намерно а можеби не го ни забележиле, но дрскоста и не професионалноста на вработените во бензинската е лошиот дел. Нејкеа вработените да ми кажат кој е менаџер или шеф на смена, викаа дека се они што ми е малце чудно шев на смена да работи на каса, а кога им кажав за отворениот канал ми кажаа само да гледам каде да идам и си продолжија со работа не ме фермаа. Еве една постара слика од бензинската на Google Street View од прилика каде се наоѓа каналот:

http://i.imgur.com/U9CYKhl.jpg
 

Маркетинг

Нови теми

Нови мислења

На врв