- Член од
- 24 август 2011
- Мислења
- 105
- Поени од реакции
- 35
h20 ex Макпетрол. Лично го знај Јоцо и он и клубот доста направиле за унапредување на планинарењето. организирање на тури со мали дечиња во природа. ако некој може да го подигне нивото и ке се залага верувам дека би биле тие.
Бистра ако сакале да настават со стопанисување можеле да се пријават. тоа е така во сите клубови.
наместо тоа тие се вадат со евтини трикови демек ке бидне угостителски објект.
@Almeida јас би бил задоволен нашите домови да се и 1/3 од тоа што се во словенија/италија/швајцарија/австрија/...
барем тие што сум ги посетил се поим како треба да изгледа дом.
ако чај бидне дупло поскап (пример). радо би го платил ако знам дека тие пари се вложуваат во домот и ако се овозможи домот да е отворен седум дена во неделата. и е пристојно чист
нема цена на грч ладно на мусала на метеоролошка станица(на врвот) да ти дадат вруќо чајче, или на апли на 3200 топол оброк и чај, или на кавказ на 4500 топло чајче....
.. а тие кои не го знаат тоа слободно нека го сметаат како туристички објект.
Бистра ако сакале да настават со стопанисување можеле да се пријават. тоа е така во сите клубови.
наместо тоа тие се вадат со евтини трикови демек ке бидне угостителски објект.
@Almeida јас би бил задоволен нашите домови да се и 1/3 од тоа што се во словенија/италија/швајцарија/австрија/...
барем тие што сум ги посетил се поим како треба да изгледа дом.
ако чај бидне дупло поскап (пример). радо би го платил ако знам дека тие пари се вложуваат во домот и ако се овозможи домот да е отворен седум дена во неделата. и е пристојно чист
нема цена на грч ладно на мусала на метеоролошка станица(на врвот) да ти дадат вруќо чајче, или на апли на 3200 топол оброк и чај, или на кавказ на 4500 топло чајче....
.. а тие кои не го знаат тоа слободно нека го сметаат како туристички објект.