Пивофест 2016

K

kicodarker

Гостин
Чекајте малце другари овој Желе не беше дел од таа INOVATIVA GRUP со Слаткар, Сања Николиќ.. ?
Тој е. Сепак во организацијата се испомешани и многу други работи, и се е сведено на пари.Затоа изгледа така како што е сега. Кој кому,колку како, кој да биди кој не и слично. Едноставно е, некому одговара да биди така како што е, како многу други работи во државата со една цел - лесни пари.
Да направиш добра организација и да ги извадиш истите пари,сака гзот да го испотиш и тоа добро.
 
На врв Bottom