- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 1.805
колку е тоа поскапо?Плажите се кристални на сите 4 места, меѓутоа се поскапи од паралија и лептокари и има гужва, ама многу поубави.
колку е тоа поскапо?Плажите се кристални на сите 4 места, меѓутоа се поскапи од паралија и лептокари и има гужва, ама многу поубави.
20-50%колку е тоа поскапо?
Пефкохори, убаво, евтино. Само малце гужва. Калитеа ти е најскапо од набројанитеЈас се мислам од калитеа,полихроно,ханиоти,пефкохори, значи цела надолжна линија , каде е најбистра водата и на плажите да не се се со лежалки и да нема толку многу гужва, и да не е толку скапо, ефитно да е и одпирлика да не знае колку е студио за двајца?
Да, стварно е на сама плажа.Некое искуство од Калитеа, конкретно вила Koralli beach, на сама плажа е...гледам по агенцииве, со сопствена плажа, одлично изгледа, сума сумаре како што треба, само конкретно ме интересира плажата, морето општо во Калитеа или некое искуство позитивно да имал некој во некоја вила, да оставила впечаток и контакт, а за цените јадење и пиење плус-минус не е така битно. Ви благодарам.
Али ми рекоа дека на страна на тој хотелот Зеус биле поубави плажите. Овој е на друга страна или како?Да, стварно е на сама плажа.
Плажата ти е одлична, морето исто така. Лежалки за 5 евра. Во самиот хотел не сум престојувал, по кажување на мој другар, смештајот така-така, имаше замерки на услугата во ресторантот
Најточен опис!Пефкохори беше убаво пред 10 години. Сега е Будва у најсељачки денови. Стаил гркот табла пред кафич СРПСКО ВЕЧЕ и спремен со прстот на плеј кога ќе улета некој србин, иначе си тера грчка музика. Има за шетање не е проблем, али е галама и гужва и тнки се со паркинг.
Ако некој иде, нека ксне за мене од гирото на плажа до крепериата што е.
Еден до друг се Корали и Амон Зеус, пошто не се иста класа хотелите, самата плажа е подобро средена, подобри чадори....што се однесува до песок, море - исто еАли ми рекоа дека на страна на тој хотелот Зеус биле поубави плажите. Овој е на друга страна или како?
Ахм, тоа е веќе друго. А конкретно некоја препорака за сместување, апартман или хотел? Подобро е на пример во овој Корали да си сместен или во некаков си апартман во центарот? Игра некоја голема улога тоа?Еден до друг се Корали и Амон Зеус, пошто не се иста класа хотелите, самата плажа е подобро средена, подобри чадори....што се однесува до песок, море - исто е
Ќе најдеш, ама може ќе се помачиш 2-3 саатиЗдраво би сакал да прашам дали некој има искуство со барање на приватен смештај во Пефкохори.
Планирам да одам во сабота и да барам смештај на лице место. Дали е возможно вака со оглед дека сега е шпиц сезона?
Благодарам.
Не ми е проблем мачењето.Ќе најдеш, ама може ќе се помачиш 2-3 саати