Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.
М

Мартин`

Гостин
Нека си ебе матер предавникот, може е голем играч но вистински Македонец никогаш. Можеше воопшто да не се појави на ова, можеше воопшто да не каже држава, можеше да си ја каже државата како што треба а не да кажува ФИРОМ. (n)

Ако на човек побитни му се парите отколку достоинството се ми е јасно ..

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
R

Rigel Kent

Гостин
Jas ne veruvam vo videovo od nekoj si Igor Krsteski 38 god od United States(??), koj uploadiral samo EDNO video na youtube.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Разлика од тој тоа што го кажал и ова напишаното има?

За мене нема, за вас незнам. Професионален спорт батиња, од тоа живее човекот. И вие истото би го рекле, а може и ако не ве разбери некој, по 2-3 пати ќе го напомените ;)

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
Добро имаше две опции : Или нека ја каже целата референца или ич нека не кажува од каде е. Никој не го сили да рече Македонија -.-
Ова е срамота незнам. Исто ко да рекол : Јас сум Перо и го примам во шупак мерачки.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Перо е голем човек и голем играч и срамота е да се плука по него без оглед на се. Успеа да влезе во екипа која е во НАЈДОБРИТЕ 4 во Европа со можност во моментов да се бори за финале. Можеби ова што испадна е лошо, меѓутоа тој се наоѓа во таа средина во која едноставно мора на таков начин да реагира. Такада репсект за Антиќ и да се надеваме на пласман на Олимпијада во Јули!!!
Sekoja chest prijatele taka se sakaa Makkedonija pozzz

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.783
Поени од реакции
49.652
пичка класична, ич нека не се извинува после ова дека му било наложено, јасно е се, за популраност е спремен сегде и на секого да испуши

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Jas ne veruvam vo videovo od nekoj si Igor Krsteski 38 god od United States(??), koj uploadiral samo EDNO video na youtube.
Прееска на СК идеше, можеш и по движењето на устата да видиш што вика.

O

Orion.

Гостин
Да зависеше од него сигурно нема да стоеше фиром

М

Мартин`

Гостин
Еден поздрав до Антич ..

Проклети да се предавниците, својот народ што го продале
и во гробот штом ќе лежат, тие пари да им тежат како казна.. божја пресуда.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јбг, друг ко ќе ти наредва така е.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Презимето ви кажува се...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе деца тој е професионалец и мора така да реагира што не ви е јасно не се срамете без врска, тој е македонска ЛЕГЕНДА, која во моментво е близу финале во Евролига. И немојте да вреѓате на тастатура многу се силни сите, кога дава по 25 коша за Македонија пак ќе бидете тие што први ќе го величате. Декек види ме патриот сум што на чело ми пишува МАКЕДОНИЈА.
И да одиме на Олимпијада!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom