Патување до Бангладеш

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.846
Подобро оди си во Тајланд, Филипини, отколку Бангладеш.
 
Член од
22 јуни 2019
Мислења
816
Поени од реакции
1.296
Zatoa sto sekoja drzava vo opkruzjeto na banglades e kade kade podobra opcija a ne pak ostatokot na regionot. Osven ako ne ides po rabota ili biznis nema bog znae sto da vidis. Indija ima i hrana i istorija podobra i poveke da vidis od bangalades, napal i butan ima podobra priroda ako ides za priroda, burma i thailand imaat i hrana i priroda i opijati i sekakov vid turizam podobar od banglades.

Vo banglades nedaj boze da se razbolis si naebal. Pred nekoja nedela imase epidemija na dengue fever, 20 000 slucaevi samo u daka i 50tina mrtvi nesto sto NEMA SANSI da se sluci u druga drzava u regionot. Dhaka e prcvarnica i prenatrupana, imas cel kup podobri gradovi vo indija da posetis ako veke toa si otisol da vidis. Ako ti e do plaza i evtin odomor burma i thailand ti se podobri opcii. Ako ti e za poevtino momentalno u sri lanka ti e dzabe i e pak podobro nego banglades...
Da hranata navistina e dobro drugo nesto e sto toa Bangales mene mi izgleda kako edno ogormno cigansko pazarce so polno narod hah a Sri Lanka defenetivno e najdobra destinacija za odmor i patuvanje vo indija. Ima tamu sto da se vide i more i priroda i se sto ti dusa saka.
 
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.846
Дака е еден од најнебезбедните градови во светот, па види сега ти...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom