LustingVertigo
Snopdan Dogovich
- Член од
- 1 декември 2017
- Мислења
- 807
- Поени од реакции
- 1.169
Кажете ми машки парфем кој ги турка гаќичките на сите жени на радиус од 100м
Alexandria IIКажете ми машки парфем кој ги турка гаќичките на сите жени на радиус од 100м
Парфемот е ок, но не за овој временски период
Земај БРАТУ ONE MILION NEMA PROMASAJ!!!Пако рабан, нема промашај. Наоштрен сум таков да земам, само не знам дали уан милион или тој @wot што ми го препорача
гаќичките сами ќе паѓаат после. Клиторисот сам подмачкан, нема потреба од manual labor.Земај БРАТУ ONE MILION NEMA PROMASAJ!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
thats more like it, Paco Rabanne ?гаќичките сами ќе паѓаат после. Клиторисот сам подмачкан, нема потреба од manual labor.
нормално. Пробај ги прво, уан милион мислам дека е подобар. Многу пријатен парфем.thats more like it, Paco Rabanne ?
Да, малку е скапичок, ама ако буџетот не ти е проблем, врв е парфемот, плус ќе ти трае долго
Повеќето зимски/есенски парфеми се носливи и преку лето, доколку тоа е навечер, и се користат пример после 21:00, поготово ако си на одмор каде што климата е далеку попријатна. Проблем е ако си некаде во мала просторија - внатре и не планираш да се движиш. Повеќето парфеми се тешки во лето затоа што имаат истакнатни БЛАГИ ноти кои на топло време стануваат уште поблаги, доколку парфемот е smooth, дрвенаст и не е благ тогаш тој поминува во секоја сезона, кај нас на големо се носат зимски парфеми дури и во затворено во сред лето, па ретко некој нешто да каже за тоа. Ние ентузијастите премногу детално гледаме на овие работи, Alex II комотно поминува во лето на отворено, навечер. Е сега влезеш ли во кола, и треба долго да патуваш тогаш не поминува.Парфемот е ок, но не за овој временски период
Sent from my iPhone using Tapatalk