Парфеми

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
807
Поени од реакции
1.169
Кажете ми машки парфем кој ги турка гаќичките на сите жени на радиус од 100м :ljubove:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.662
Поени од реакции
14.536
Red Tobacco, по можност 5+ спреја летово.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.026
Поени од реакции
1.444
Alex II и Red Tobacco и тоа во овој временски период преку ден препорачливо. Онака да исповрати се што јадела последниве 2 недели

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.148
Поени од реакции
41.485
Пако рабан, нема промашај. Наоштрен сум таков да земам, само не знам дали уан милион или тој @wot што ми го препорача

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.026
Поени од реакции
1.444
Пако рабан, нема промашај. Наоштрен сум таков да земам, само не знам дали уан милион или тој @wot што ми го препорача
Земај БРАТУ ONE MILION NEMA PROMASAJ!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.026
Поени од реакции
1.444
Не постои подосаден парфем од One Milion заедно со Sauvage и BDC.

Уникатност НУЛА

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
Парфемот е ок, но не за овој временски период

Повеќето зимски/есенски парфеми се носливи и преку лето, доколку тоа е навечер, и се користат пример после 21:00, поготово ако си на одмор каде што климата е далеку попријатна. Проблем е ако си некаде во мала просторија - внатре и не планираш да се движиш. Повеќето парфеми се тешки во лето затоа што имаат истакнатни БЛАГИ ноти кои на топло време стануваат уште поблаги, доколку парфемот е smooth, дрвенаст и не е благ тогаш тој поминува во секоја сезона, кај нас на големо се носат зимски парфеми дури и во затворено во сред лето, па ретко некој нешто да каже за тоа. Ние ентузијастите премногу детално гледаме на овие работи, Alex II комотно поминува во лето на отворено, навечер. Е сега влезеш ли во кола, и треба долго да патуваш тогаш не поминува.

Значи настан, период од денот, профил и интензитет на благи ноти.

Kajgana Shop

На врв Bottom