- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.998
- Поени од реакции
- 42.714
од вакви жени подалеку, душата ќе ти ја разболат да ги трпиш цел ден. Ако не си за него барај си чаре, не само себе да се мучиш и него да го мучиш со глупости.
Тоа значи дека барем еднаш го дркал на мене.Еднаш го прашав дали мастурбира на пола град ми рече на цела македонија.
+1Лечете се и двајцата. Ајт.
Друже од ВМРО-ДПМНЕ и се од Виница. Се збори за ова подолго време низ градот.Од која партија сте?
...си направил профил само ова да го напишеш, знаеш дека можеш да одговараш поради откривање на вистински идентитет без дозвола на членот?Друже од ВМРО-ДПМНЕ и се од Виница. Се збори за ова подолго време низ градот.
Те лаже, тоа му е во крвта,... Многу ме интересира ваше мислење ме лаже ли?
...па можеби затоа ,,го сака,, што е политичар, инаку што би се ,,заљубила,, во човек постар 15 години со две деца кои скоро може се колку неа стари.Те лаже, тоа му е во крвта,
инаку како би станал политичар.
Самото тоа што е политичар,
автоматски повлекува и дека е глуп.
Подобро да си најдеш некој цајкан...
...си направил профил само ова да го напишеш, знаеш дека можеш да одговараш поради откривање на вистински идентитет без дозвола на членот?
... можеш да коментираш вистински податоци само ако членот сам си го напише тоа, па ти само го цитираш, по ИП адреса ќе ти дојдат во 04 ч наутро на врата и ќе те соберат, ако си малолетен тогаш родителот ќе го приведат, затоа најпаметно избриши го коментарот!
А, со оглед на тоа што има 45 години, огромни се шансите за тоа.Мислам дека партнерот ќе е идниот премиер на земјава
родени во:А, со оглед на тоа што има 45 години, огромни се шансите за тоа.Чим има 45 години, роден е 1978ма, а сите знаеме дека голем македонски лидер се раѓа еднаш на четири години (и тоа во престапна година, кога има ЕП).
1962 Бранко
1966 Љубчо
1970 Грујче
1974 Зоќе (а и Таче)
Значи....
Едино решење за твојот проблем е да пушти долга коса и да почне да слуша WhitesnakeПроблемот е што еднаш во кавга се заколна исто во децата дека никогаш повеќе да биде со мене па ете пак е
Abe od mal ima vo Bash Carshija burek i kebapi lapano be.родени во:
Сараево,
Штип,
Скопје,
Струмица ( Куманово),
....не сум знаела дека Бранко се родил во Босна,