Пакомак вендинг машини

Член од
23 август 2010
Мислења
39.731
Поени од реакции
115.529
Тотално невкусно од твоја страна. Ако си прочитал барем 5 негови постови ќе сфатиш за што ти зборувам.
Изгледа само најглупавите му ги имам прочитано. Во секој случај сериозен бев за тоа дека се најдобро му посакувам и сериозно мислам дека за 2 денари поврат од ДДВ не треба да троши мегабајти и да спама по форуми.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.448
Поени од реакции
4.555
Изгледа само најглупавите му ги имам прочитано. Во секој случај сериозен бев за тоа дека се најдобро му посакувам и сериозно мислам дека за 2 денари поврат од ДДВ не треба да троши мегабајти и да спама по форуми.
Истиот став и јас го делам. Секое од мислењата му се за поврат на ДДВ, рециклирање за поени, попусти во маркети и најевтини маркети. Сфаќам некој да нема, да врзува крај со крај, ама на никој не му менува 2-5-10-100 денари месечно во животот. Ни вода не можеш да купиш со тие пари, а замисли нешто друго.

Не се потсмевам на ниту еден животен стил, стандард и слично. Секогаш би помогнал како знам и умеам на некој што нема, или е во беспомошна ситуација. Времето потрошено на мислења за попусти, промоции и кешбек акции, досега можеше попаметно да го искористи, да учи некоја вештина, или да поработи еден ден плус во најблискиот кафич.

Ако членот навистина нема пари од здравствени или други причини а да не е коцка, алкохол или друг порок, нека ми пише ПП, ќе средиме некоја акција, ќе му помогнеме на било каков начин, макар и тоа да значи наоѓање хонорарна работа привремено.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Од Тетово е, таков му е њухот.
А мене ми изглеа покрај тоа што е од Тетово, можда има и егејска жичка.

Kajgana Shop

На врв Bottom