ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Член од
17 јануари 2023
Мислења
2
Поени од реакции
0
Дали некој знае дали со две години стажирање во фирма во Човечки ресурси може да се полага правосуден испит?
 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.258
Поени од реакции
1.967
Дали некој знае каде ѝ е кабинетот на Христина Рунчева Тасев?
 
Член од
17 август 2022
Мислења
6
Поени од реакции
0
Може ли некој да сподели искуство и прашања со испитот Облигационо право писмено
 
Член од
27 јануари 2023
Мислења
1
Поени од реакции
0
Mozi nekoj da mi kazi dali spasov gi dava istite prasanja na kaznena sesija? (politicki studii)
 
Член од
12 октомври 2017
Мислења
51
Поени од реакции
42
Може ли некој да сподели искуство и прашања со испитот Облигационо право писмено
Дефинитивно писмено подобро јас поминав, него ли усно... Прашања има 3 за цел испит доколку полагаш, или 2 прашања доколку го полагаш втор дел од испитот (договори, штета, надомест на штета, стекнување без основ, работоводство без налог и еднострана изјава на волја).
Прашањата беа:
1. Договор за дело
2. Надомест на материјална штета
Нив професорката Неда ги определува по случаен избор. И треба да ги напишеш прашањата детално и конкретно, тоа е еден вид како "услов".
 
Ф

Флеш

Гостин
Дали знаете кога имаат термин прием и каде им се наоѓаат кабинетите на Климовски и Илина?!
 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.258
Поени од реакции
1.967
Дали некој знае кога можам да ја најдам Рената Дескоска на факултет?
 
Член од
17 август 2022
Мислења
6
Поени од реакции
0
Dali moze nekoj da spodeli iskustvo filozofija na pravo kaj spasov na koj nacin se polaga vlezniot kolokvium I prasanja koi najcesto gi postavuva na ispit
 
Ф

Флеш

Гостин
Dali moze nekoj da spodeli iskustvo filozofija na pravo kaj spasov na koj nacin se polaga vlezniot kolokvium I prasanja koi najcesto gi postavuva na ispit
Ги врти истите прашања . Лани колегите што беа,ќе ги има истите и сега прашања.Лесно е да се положи кај него,само проблематичен е шо за резултатите чекаш и 30 дена а казнена имате
 
Член од
12 октомври 2017
Мислења
51
Поени од реакции
42
Здраво, завршувам со додипломските студии, сакам да продолжам на мастер Финансово право, ако може некој од членовите на форумов да сподели искуство и мислење...
 
Член од
30 мај 2023
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво, сакам да прашам дали испитот по Граѓанско процесно право ќе биде усно или писмено?
 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.258
Поени од реакции
1.967
Дали функционираат службените мејл адреси на професорите?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom