Оцрнување на бившите

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Интересно е до негде...Онака , ќе заврши сето тоа...Се осеќаш слободен, моеш да пљукаш по се и сешто без некој гомна да ти пројаде, а после тоа иде фазата дека жал ти е шо си зборел така за некој со кого си бил одреден период ... за на крај да дојде моментот во кој поминуваш на улица покрај неа/него и се праиш дека не ја знаеш ...Ах, живот!

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
ahhaha така е МАрко М3т..точно така само најјако од сето шо си го напишал е "ах..живот"
:tv:

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Кој и да ме праша за бившите имам само најдобри зборови. Тоа што било меѓу нас, било меѓу нас и само меѓу нас.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Абе ајде...хахахаха, никој не изел гомна за никого...Сите се поштени...СЕКОЈ, ама баш секој има изедено гомна барем во афект, а потоа нервозата и болката која што предизвикува да ОЦРНУВАМЕ, ја чуваат во себе а сепак постои. Нема жена која не се пожалила и која не оцрнила бивши момак...Мора да се на ниво...Ај ние ги викаме дрољи и курви и ороспии...Ама они враќаат со тоа како не сме добри у кревет, мал пенис, немање кола и сметка од милион евра и сл...Затоа не ругаат...Инаку да одговорам јас...ДА! Сум ругал и ќе ругам ако мислам дека требало и заслужила.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Јас признавам...Оцрнував и ќе оцрнувам секогаш кога ќе ми се пружи прилика.Посебно за него...Има што да се зборува и секогаш сум добро расположена некој кога ќе ме праша да ја раскажам мојата "хепи" 11 месечна врска (читај робија)

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Јас признавам...Оцрнував и ќе оцрнувам секогаш кога ќе ми се пружи прилика.Посебно за него...Има што да се зборува и секогаш сум добро расположена некој кога ќе ме праша да ја раскажам мојата "хепи" 11 месечна врска (читај робија)

Е е е е! Ти реков !:wink: Секогаш е така..Само да се јадело од вас жените...Ц ц ц ц..:baeh: Којзнае кој е крив, а се слуша само страната на едниот.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Абе не ми шалтај...хахаха...11 месеци и сеа кој како заслужил...Лош одговор...Каде се 11 месеци :wink:
11 месеци се кај мене у соба затворена чекајќи сигнал на мобилен за да се вклучам на емесен (со строго 9 контакти) ...11 месеци нарушен социјален и виртуелен живот...11 месеци понижување и навреди...11 месеци јадосувања...ете каде се!

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
11 месеци се кај мене у соба затворена чекајќи сигнал на мобилен за да се вклучам на емесен (со строго 9 контакти) ...11 месеци нарушен социјален и виртуелен живот...11 месеци понижување и навреди...11 месеци јадосувања...ете каде се!
Епа каде со реакцијата??? 11 месеци ти требале да го сконташ тоа дека е погрешно ? И дека ЕМ ЕС ЕН не е врска, туку програм за текстуална комуникација...Зашто не си реагирала порано, и како тоа можело да те навредува и да се правиш дека ништо не се случило...????

Kajgana Shop

На врв Bottom