Охрид

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.573
Остај ти то, мисли му ја летово како ќе ојш преку улица со кружно движење до Макси Д.Ќе имаш кружен тек в двор, плус комбињана пред/во Гимназија мераци :sneaky: :D
Со кој ум само не ги сфаќам...
Бар изговор ќе иам ко ќе ме пуштет од дома да пазарам а ме мрзит.....кој ќе ојт преку кружноно ќе речам :pos:

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Ијаааа, појќе нема да имат - ај да се чекаме кај Мини Маркет или кај банкана, сега ке викет - ај да се чекаме кај кружно 1 или кружно 2. :pos:
А, можда и појќе ќе имат? :confused:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.926
Поени од реакции
12.491
Ohrid here I come!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ијаааа, појќе нема да имат - ај да се чекаме кај Мини Маркет или кај банкана, сега ке викет - ај да се чекаме кај кружно 1 или кружно 2. :pos:
А, можда и појќе ќе имат? :confused:
Најјако е шо ќе планирет да имат кај Охридска Банка (раскрсница со Македонски Просветители) и Абас Емин со Туристичка :facepalm:

Другите се:
- стара Охридија (Туристичка / АСНОМ),
- Гимназија (Туристичка / Јане Сандански)
- влез на Охрид одма до надвозникон(Туристичка / Бистрица кај шо градет Лукоил:tapp:
- Пентекс (Туристичка / Стив Наумов).

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Најјако е шо ќе планирет да имат кај Охридска Банка (раскрсница со Македонски Просветители) и Абас Емин со Туристичка :facepalm:

Другите се:
- стара Охридија (Туристичка / АСНОМ),
- Гимназија (Туристичка / Јане Сандански)
- влез на Охрид одма до надвозникон(Туристичка / Бистрица кај шо градет Лукоил:tapp:)
- Пентекс (Туристичка / Стив Наумов).
Мислам дека овие со зелено обележани плачет за кружен тек, ама кој ме слушат мене...
ohrid transferzala mapa.jpg

F

FuckYouAll

Гостин
Вчера малце заврна и канализацијата откажа, низ цел град имаше фекалии и "убава " миризба. :sick:
Најлошо беше кај банкана, гомца насекаде:facepalm:

Да живеев во Уганда или Чад немаше да се нервирам пошо знам дека немат канализација па то како нормална појава ми идат.
Мене ми е мака шо ме мамет дека све е средено во државава и дека сме на ниво со западно европските земји :pos: Барем нека немамат па да знајт народов во каква држава живејт и да не се нервират.

И после се чудат зш немат туристи. :facepalm:
Абе, дебили.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.926
Поени од реакции
12.491
Вчера бев во Охрид и забележав( чудно што до сега немав забележано) дека охриѓанкиве сите до една имаат убави газиња. Ех шо ти е езеро и пливање и спорт, или можеби до климата е...или пченката што е има во изобилие :)
Таман се засилив да давам крв (имаше некаква акција од црвен крст) ми текна дека уште ме држеше алкохолот од вечерта па се откажав.
Во Аквариус јака кељерка...ЈАКА!

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Вчера малце заврна и канализацијата откажа, низ цел град имаше фекалии и "убава " миризба. :sick:
Шо се секираш, сега ко ќе акнет кружен тек тука сите гомна ќе ги собират во круг на центрифуга :pos:

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.744
Поени од реакции
1.003
Итно ми треба информација за тоа каде во Охрид има да се купат темни ( црни ) фолии за стакла за автомобил .

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Итно ми треба информација за тоа каде во Охрид има да се купат темни ( црни ) фолии за стакла за автомобил .
Автоделови Дего2007 одма на нецели 100 метри од мостон кај Христо Узунов од десна страна кога се движиш накај алтобускана:D

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.744
Поени од реакции
1.003
Автоделови Дего2007 одма на нецели 100 метри од мостон кај Христо Узунов од десна страна кога се движиш накај алтобускана:D
Фала за информацијата .

P

PewDiePie

Гостин
Епа инспирирај го градоначалникот. :P

Срамота е ова што го прави со Охрид дибекон,ги губи/ат наредните избори и локални и секакви 100%.

Kajgana Shop

На врв Bottom