Охрид

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.435
Поени од реакции
2.435
Bog da go prostit. Kolku godini imaše? Da li in go držeše kafikot pokraj ohridsko leto?
мислиш на бившата куќа на ОХР лето...DUCK,да до пред неколку години сега е друг киријаш...иначе куќата ја добија назад Кичеевци/Чорбевци....до 2000 беше од ОХР лето а само третиот спрат го користеше стариот Чорбе бивш преседник на Охрид после 2 св војна и тој ја исчисти летница од Отоманците.

Последно уредено:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.047
Поени од реакции
11.152
Ко спомнавте летница и куќата на ОЛ, сеа ми текна, Славе хипикон жив е?

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.435
Поени од реакции
2.435
која генер.е 62,,,да не мислиш на онај шо е водич на плаошник....шо живејт во кулите до кино бавча?

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.435
Поени од реакции
2.435
На плаошник е често,се сопнал таму паднал и куцаше,интересен е ,дали Штица му беше прекарот,никако да се сетам....

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.435
Поени од реакции
2.435
Значи најскапи становите во МКД во Охрид,блазесиму на тие шо градаТ а и на тие шо ке продавет.....се надевам вака да рикнат цените на куќите

Член од
24 август 2017
Мислења
553
Поени од реакции
1.250
Значи најскапи становите во МКД во Охрид,блазесиму на тие шо градаТ а и на тие шо ке продавет.....се надевам вака да рикнат цените на куќите
4000e kaj Unique onie sho se praet, 3500e vo istite sho ke gledet na sever :D So drugar bevme da gledame sakat da zemet neso i mu pomagam -za kuka na slavej planina bez fasada ispod prosek mu pobaraja 1.000.000 da ne bev so nego ne ke go vervev :vozbud:

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.744
Поени од реакции
1.003
Не сте салам со цената на квадратот , а уште по несалам се тие шо плаќаат за таа цена. 4 000 евра ...абе болни во умот сте вие, во Виена не е толку квадратот. Всушност не ми е јасно зошто било кој би купувал недвижнини во Охрид.

Член од
24 август 2017
Мислења
553
Поени од реакции
1.250
Не сте салам со цената на квадратот , а уште по несалам се тие шо плаќаат за таа цена. 4 000 евра ...абе болни во умот сте вие, во Виена не е толку квадратот. Всушност не ми е јасно зошто било кој би купувал недвижнини во Охрид.
И јас исто викам, ама едни постари од СК пред мои очи се испазарија, земаја за 3500 а веќе имале стан ОХ, дур имат овци ќе имет и волна јбг

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.057
Не се возбудувај беспотреба. Охриѓани не ги праеле зградите. Инвеститорот е сигурно некој скопјанец или шипо.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.435
Поени од реакции
2.435
4000e kaj Unique onie sho se praet, 3500e vo istite sho ke gledet na sever :D So drugar bevme da gledame sakat da zemet neso i mu pomagam -za kuka na slavej planina bez fasada ispod prosek mu pobaraja 1.000.000 da ne bev so nego ne ke go vervev :vozbud:
-пишав уште пред некој месец за тоа место и дека ке се градит и колку ке е најмалку и тогаш беа инфор од ПРВА РУКА (како и кај темата за Иран )ама и тогаш ми се потсмеваа....
-куќата на С,ПЛанина на излез према Јане С...не сум ИЧ изненаден јас затоа шо пред да .....и читкав по малку од форумџиите плус од Фиљан и Фиљан и на крајот испадна сосем друго и сите шо граделе куќи последниве години 2-3 напрајле промашај од најмалку 70 посто

Автоматски споено мислење:

Не се возбудувај беспотреба. Охриѓани не ги праеле зградите. Инвеститорот е сигурно некој скопјанец или шипо.
И инвеститорот и надзорот е наш МАКЕДОНСКИ,е сега таму се градит и можит плочкарите или молерите да се од Лабуништа ,Татеши или некој од Дебар

Последно уредено:
Член од
24 август 2017
Мислења
553
Поени од реакции
1.250
-пишав уште пред некој месец за тоа место и дека ке се градит и колку ке е најмалку и тогаш беа инфор од ПРВА РУКА (како и кај темата за Иран )ама и тогаш ми се потсмеваа....
-куќата на С,ПЛанина на излез према Јане С...не сум ИЧ изненаден јас затоа шо пред да .....и читкав по малку од форумџиите плус од Фиљан и Фиљан и на крајот испадна сосем друго и сите шо граделе куќи последниве години 2-3 напрајле промашај од најмалку 70 посто

Автоматски споено мислење:

И инвеститорот и надзорот е наш МАКЕДОНСКИ,е сега таму се градит и можит плочкарите или молерите да се од Лабуништа ,Татеши или некој од Дебар
Не не оваа е зад лабино пералнана, без фасада една, а таа до неа шо е за рушење на ќошот 650к :D, најверојатно мислет да ги дает за градејне на зграда па од таму се расврлет со овие цени, мада и инвеститор да ги земит само во дупка ке заминит, бог ги знајт

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.435
Поени од реакции
2.435
Не не оваа е зад лабино пералнана, без фасада една, а таа до неа шо е за рушење на ќошот 650к :D, најверојатно мислет да ги дает за градејне на зграда па од таму се расврлет со овие цени, мада и инвеститор да ги земит само во дупка ке заминит, бог ги знајт
Тоа е тоа некогаш палит некогаш не ,ето курајчанецот дебело плати на Јане баш до Славеј П до чошот према полигон,засебе прајт нешто големо......летово имав еден случаен контакт батката не прашвеше за цена сакаше апартман од најмалку 100 м2 прва линија гарант ке платеше пола миљонче, му викат њама нигде ,сакаше од ЈНО до ПТТ,му викам земиго ПТТ ама немојш да градиш таму ништо само реновирање....

Член од
22 декември 2018
Мислења
490
Поени од реакции
687
Има Бејбунар станови по 1300е на 5 мин до езеро, прв пат слушам јас вакви цени 4к за стан не ми се веруват..

Kajgana Shop

На врв Bottom