мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 17.079
- Поени од реакции
- 19.661
Da ne puknus me iznasmea vaka od sabajleЈас не сум од тие што се секираат што кој мисли и зборува, немам македонски менталитет типичен.

Da ne puknus me iznasmea vaka od sabajleЈас не сум од тие што се секираат што кој мисли и зборува, немам македонски менталитет типичен.
Да,а Ротино во зима е преполно народ!Ohrigjani ti se tip na ljuge sto do pladne site gi mrazat, a posle pladne i sami se mrazat.
No nebitno toa, zavrsi letna sezona, a za zimska nemat plateno da gi remeti covek i da gi dupci, taka da se citame na ovaa tema ko ke stopli vremeto. A i imas odeno Ohrid van sezona ? Cernobil povekje lugje ima, uste tuka fali da gi dupcime.
Е шо е смешно па нели е така, ти треба да учиш од мене.Da ne puknus me iznasmea vaka od sabajle![]()
Тој до сега не научил сеа допрва ќе учи.Е шо е смешно па нели е така, ти треба да учиш од мене.
Da da, prasanje na vreme bese koga ke go izvadite od rakav adutot ohrigjanka mi manala korpa. Ete i den denes patam i ne mozam da gi prebolam tie ramejnci ko na kecer, zastiten znak na ohrigjankiteДа,а Ротино во зима е преполно народ!Доста со овие глупости, абе ДУИ на државава и се посра, ти за Охрид си се фатил.Оди таму пред кооперација со старците шо останале во селото да се пожалиш како некоја клета охридска ливадарка ти мавнала неподнослива корпа и сеа не мојш да се помириш.
Абе цела Македонија е ко од чума покосена,си зминуваат љугето од вукојебинава не знам шо ти е чудно?Da da, prasanje na vreme bese koga ke go izvadite od rakav adutot ohrigjanka mi manala korpa. Ete i den denes patam i ne mozam da gi prebolam tie ramejnci ko na kecer, zastiten znak na ohrigjankite
P. S Rotino ne e najelitnoto turisticko mesto na zapadnata a bogami i na juznata hemisfera kako Ohrid, barem spored vas, Rotino ne e ni turisticko mesto, tuka e opravdano da e prazno. Koj e vasiot izgovor sto ste ko od cumata pokoseni, dvajca bez trojca a a a?
Во ред е све ,јас несум против градењето и на Јане,таа куќа пропаѓаше ради батал фам после Коте...меѓутоа тука дел во тој хаос шо се прајт имат и комшиите и општината,зш прво ке се напрајт мало зградиче па после кај цвеќарата некој друг,па леа трето па роднините негови скопски четврто....наместо да се здружат тие 5 фамилии и да се направит нешто супер препознатливо за Охрид ,тој дел е најпрометен во градот.Jбг така е сегде на Балканот, сега лесно перат пари во градежништво и се гледа се и сешто да се уништи за да никнат нови згради. Мене искрено само ми е криво што од сите точки на Балканот, го погоди и Охрид тоа зло...
odamna La Bamba zamina vo istorija. Mladite generacii i ne znaat deka voopšto postoelo nešto takvo na ova mesto.Култната Ла Бамба заминува во историја.....згради,згради,згради.....куќата на Коте американецот ојде во......се жена на стари години,една ќерка мажена во Кича....после Ла Бамба /кафич со најубавата тераса на Балканот отиде во надолна линија и ова се очекуваше.....мислам стружанец ќе градит...и после се знајт згради до нив кај Леа и тако даље.
Nemas tamo stanbeno za m2, nekoj min im e od 250k za krsh pa nagore vo zavisnost od pogled mesto etc etcDecki zdravo, edno prasanje:
Kolku se dvizi od prilika m2 na stanben prostor vo stariot del? Konkretno mislam na Nada fileva, delot od saatot do bivsa tvM.
Thx.