Охрид

Член од
20 август 2018
Мислења
118
Поени од реакции
183
Не дека ги сакам многу ориѓани ама ваа слика да беше од кај вас очите ќе ви ги извадеа тоа скопјанчишчата. :D
Не ми стварно јасно од кај извадија цена од 105 денара за Пепса од 0.25л, Ајс кафе 225 денара или на пример Ирско кафе 450 денара?
Btw Маврово е ова.
 

Attachments

Последно уредено:

Beric Dondarrion

Lord of Blackhaven
Член од
14 август 2006
Мислења
28.113
Поени од реакции
33.521
Не дека ги сакам многу ориѓани ама ваа слика да беше од кај вас очите ќе ви ги извадеа тоа скопјанчишчата. :D
Не ми стварно јасно од кај извадија цена од 105 денара за Пепса од 0.25л, Ајс кафе 225 денара или на пример Ирско кафе 450 денара?
Btw Маврово е ова.
може ставаат Џејмисон Блендер Дог ирско виски у кафето
или оноа Дед Ребит или како и да се викаше
 
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.003
Поени од реакции
2.424
Не е лесно да качиш пијачка на бачило, валда ради то.
Ако размислам подобро со оглед на тоа што пијачката ја носат веројатно со машинеријата а не на раце, и поголем дел е чај, кафе и некоја лименка пијалок, би рекол дека е многу по лесно и поедноставно за рзлика од тоа да снабдиш шанк градиште на пример каде треба да се однесат секакви видови на пијалок вклучуваќи и боци пиво од 30-40 литри и се тоа треба на раце или со кајче.
 
Последно уредено:
Член од
23 јуни 2011
Мислења
9.114
Поени од реакции
2.845
Не дека ги сакам многу ориѓани ама ваа слика да беше од кај вас очите ќе ви ги извадеа тоа скопјанчишчата. :D
Не ми стварно јасно од кај извадија цена од 105 денара за Пепса од 0.25л, Ајс кафе 225 денара или на пример Ирско кафе 450 денара?
Btw Маврово е ова.
Каде е ова?
За да знаеме и ние да отидеме...
 
На врв Bottom