Општи дискусии за ТВ серии

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Пошто Game of Thrones заврши, Тouch и Borgias Треба да ги чекам по цела недела, си најдов нови ресурси за саботирање на сесијата и факултетот воопшто.
http://www.imdb.com/title/tt0319969/

Тешка серија мајката.
Не знам ни како да ја објаснам. Чудно некое сиже има. Нема негативци и нема среќни луѓе.
tesko na bluray serijava a? ili pa jas nemozam da najdam ?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
http://www.imdb.com/title/tt1567432/

вреди ли да се гледа ова или ?
Не

А кого прашуваш енивеј? Не можеш сите да ги прашуваш дали вреди оти многу различно можат да ти кажат. Напрај си своја (ho homo по можност) фан листа за предлози на филмови и серии и замарај ги на профил и по ПП да ти даваат предлози :D

Ф

Фил Ајви

Гостин
http://www.imdb.com/title/tt1567432/

вреди ли да се гледа ова или ?
хахахаха мислам дека сум единствен на форумот што ја има изгледано целата сезона... што да ти кажам... тинејџерска серија исклучиво со волкодлаци (мислам во поглед на натприродни сили) со онаа стандард приказна момче ќе биде каснето од волк итн., ќе запознае девојче но не може да биде со неа бидеќи е премногу опасно бла бла бла ќе дознае дека татко и е ловец на волкодлаци бла бла мислам дека знаеш за што се работи...ефети слабо некако, приказна исто тапа ( финалето најглупо од сите серии што сум ги гледал ) ама ете сега уште малку ќе има втора сезона па call me crazy ќе си ја гледам јас... на чуден начин ми е смешна од тоа што е дебилна :D

True Blood ако ја немаш гледано обавезно почнувај, ти гарантирам ќе не стигнеш сега за петта сезона на 10 јуни :D

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Слушам ќе имало нова серија со сериски убиец. На есен Dr. Lecter ќе го гледаме на нашите мали екрани во драмата на NBC, " Hannibal " .

Режисер на првата епизода ќе биде режисерот на Twilight Eclipse, David Slade.
Во главните улоги се Мads Mikkelsen кој ќе го игра најпознатиот канибал Dr. Hannibal Lecter и Hugh Dancy кој ќе го глуми Special Agent Will Graham.

What we Know About the Hannibal TV Show

Што мислите? Засега нема многу детали, но се надевам дека ќе биде добра.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
На интернет читав многу позитивни коментари, па да прашам тука. Ја има гледано некој Revenge?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Do you know how much money we have in our bank account? Negative 50 dollars. We have to raise 50 dollars to be broke.

од Lucky Louie
Добра комедија ама ме убива смеењето во позадина

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Гледам ја заклучиле ГоТ, а многу сакав да кажам нешто за Џон Сноу:

На прес конференцијата дечково малку ме разочара. Кога ќе дојдеше на ред да каже нешто, се однесуваше како „плавуша“ - трт-мрт, или нема речник или нема мислење за ликот што го толкува, не знам. Исто така, постојано си се галеше и си шеташе со раце по телото и косата - некако чуден ми беше, премногу геј.
Но да го имаше мозокот на џуџето ќе беше ту гуд ту би тру:love:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Пошто Io Sono Interista ја затвори темата за GoT, а едно прашање ми остана нејасно иако Stefanvil веќе го постави ама никој не го одговори:
Не сватив за Qarth убаво,ворлоциве направиле скоро цело злато во градот да биде илузија или само они кај што беа во тој објект?Оти нели Сер Џорах спомна дека нема ништо што е од злато туку дека има само некои предмети што вредат и ќе им бидат доволни за да купат обичен брод?
Ако некој го знае одговорот нека го пише или на темава или кај мене на профил.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Пошто темата за Game of Thrones e затворена, не знаев каде да го постирам ова.

:icon_lol::D

Kajgana Shop

На врв Bottom