- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Луѓе каков е ситкомот The Middle? Многумина велат дека е подобар и од MF, а многу е потценет, сите што ја гледат ја фалат, а не знам зошто има толку малце фанови...? anyone?
Jaс дури постерот штом го видов, одлучив исто ко тебе.Ова за Last Resort сериозно? Ја симнав првата епизода и кога го видов во првата секунда американското знаме иступурено во гро-план ја изгасив и избришав. Не ми се гледаше американска патриотска патетика. Погрешна проценка сум сторил or what?
Ист случај со Homeland.Ова за Last Resort сериозно? Ја симнав првата епизода и кога го видов во првата секунда американското знаме иступурено во гро-план ја изгасив и избришав. Не ми се гледаше американска патриотска патетика. Погрешна проценка сум сторил or what?
Заборај на се друго и изгледај ја Homeland.Jaс дури постерот штом го видов, одлучив исто ко тебе.
Ама ќе ја ѕирнам. Само сакав на Homeland да и даам шанса, ама ајде, ќе си почека уште..
добро бе си ја почнал ББ а се замараш со овие просеци : P
добро де така оди зборот... т.е. просек е во однос на ББ тоа сакам да кажамКои просеци?
episodecalendar.comЗнае некој дали има страна кај што ќе можам да си пратам кога ми искачаат новите епизоди од новите сезони? Нешто како календарче направено. на кој датум искачат епизоди?
:/Ај ќе и' дадам повторно шанса. Овојпат ќе преминам преку најавната шпица. Инаку, од овие новиве серии што испаднаа само Go On ја пратам редовно. The New Normal ја пробав, демек урнебесна комедија била, ама едвај ја изгледав првата епизода. Урнебесна my ass. Revolution исто катастрофа, Џеј Џеј штанца серии како на норма да е.
А Homeland е супер серија која моментално ја има најдобрата актерка од америчките телевизии - Клер факинг Денс. Едвај ја чекам новата епизода утре. wot, не знам ти што чекаш?![]()
Само пилотот е, секогаш има шанса да не ти се допаднеИ Last Resort на листа за гледање....супер, ма одлично, главата нема да знам каде ми е од серииве.