Општи дискусии за ТВ серии

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Луѓе каков е ситкомот The Middle? Многумина велат дека е подобар и од MF, а многу е потценет, сите што ја гледат ја фалат, а не знам зошто има толку малце фанови...? anyone?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.765
Поени од реакции
60.480
"Last Resort" (2012)

Е ова ја го викам пуцњава, а не со тоа пиштолчињата!!! :pos:

Накратко:

Пилот: прва лига!
Потенцијал: 103,2%
Жени: Invader, fuck Suits!
Актерска екипа: ОК, не којзнае што ама на солидно ниво.
Продукција: се тип-топ.

Уште да беше канадска ќе уживавме 5 сезони :pos:
Вака, американска серија во која САД се лошите момци и во која капетанот вика: What happend to the country we grew up in? ...веројатно нема да потера долго.Ма да политиката е ороспија па може да се заврти нешто по потреба.

Како и да е, се надевам дека нема да разочараат во продолжение. Ставија голем влог со дејствието во пилотот и тоа ме плаши, очекувањата мислам дека ќе бидат големи.

wot, don't even think about it!

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ова за Last Resort сериозно? Ја симнав првата епизода и кога го видов во првата секунда американското знаме иступурено во гро-план ја изгасив и избришав. Не ми се гледаше американска патриотска патетика. Погрешна проценка сум сторил or what?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.733
Поени од реакции
34.315
Ова за Last Resort сериозно? Ја симнав првата епизода и кога го видов во првата секунда американското знаме иступурено во гро-план ја изгасив и избришав. Не ми се гледаше американска патриотска патетика. Погрешна проценка сум сторил or what?
Jaс дури постерот штом го видов, одлучив исто ко тебе.

Ама ќе ја ѕирнам. Само сакав на Homeland да и даам шанса, ама ајде, ќе си почека уште..

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.765
Поени од реакции
60.480
Ист случај со Homeland.
Гледај ја.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Jaс дури постерот штом го видов, одлучив исто ко тебе.

Ама ќе ја ѕирнам. Само сакав на Homeland да и даам шанса, ама ајде, ќе си почека уште..
Заборај на се друго и изгледај ја Homeland. :P

Напрај дво дневен маратон и таман ќе си спремен за втората сезона ко ќе излези по торенти в Понеделник.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.765
Поени од реакции
60.480
Јас бев спремен за мејџор булшит кога се решив да го гледам пилотот на Хоумленд, пред се поради насловот а после поради постерите и се тоа. Испадна топ серија во секој поглед а што се однесува до пропагандата се е во граници на нормала сепак е серијата американска. Затоа се чудам што прават овие од Last Resort, тешка коцка фрлија во пилотот не знам како ќе преживеат...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ај ќе и' дадам повторно шанса. Овојпат ќе преминам преку најавната шпица. Инаку, од овие новиве серии што испаднаа само Go On ја пратам редовно. The New Normal ја пробав, демек урнебесна комедија била, ама едвај ја изгледав првата епизода. Урнебесна my ass. Revolution исто катастрофа, Џеј Џеј штанца серии како на норма да е.

А Homeland е супер серија која моментално ја има најдобрата актерка од америчките телевизии - Клер факинг Денс. Едвај ја чекам новата епизода утре. wot, не знам ти што чекаш? :)

O

ob1

Гостин
Знае некој дали има страна кај што ќе можам да си пратам кога ми искачаат новите епизоди од новите сезони? Нешто како календарче направено. на кој датум искачат епизоди?

Ф

Фил Ајви

Гостин
добро бе си ја почнал ББ а се замараш со овие просеци : P

јас не би можел да издржам а да не ги поминам сите епизоди една по друга

Кои просеци?
добро де така оди зборот... т.е. просек е во однос на ББ тоа сакам да кажам

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.681
Знае некој дали има страна кај што ќе можам да си пратам кога ми искачаат новите епизоди од новите сезони? Нешто како календарче направено. на кој датум искачат епизоди?
episodecalendar.com

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.733
Поени од реакции
34.315
Ај ќе и' дадам повторно шанса. Овојпат ќе преминам преку најавната шпица. Инаку, од овие новиве серии што испаднаа само Go On ја пратам редовно. The New Normal ја пробав, демек урнебесна комедија била, ама едвај ја изгледав првата епизода. Урнебесна my ass. Revolution исто катастрофа, Џеј Џеј штанца серии како на норма да е.

А Homeland е супер серија која моментално ја има најдобрата актерка од америчките телевизии - Клер факинг Денс. Едвај ја чекам новата епизода утре. wot, не знам ти што чекаш? :)
:/

Јас поминав преку целата слика што ја ствара, Америка & all that. Изгледав цели две епизоди. Ептен беше аматерска, клише и не заинтригираше многу.
Башка цензурираниот секс.. Ах тој секс.. и ја откажав. Глдам растура сега, па во план ми е.

Go On имаше поголемка пауза и ја заборавив, гледам сега 4 епизоди има веќе.. :facepalm:

Исто гледам некоја Elementary искочила, со Johnny Lee Miller и прекрасната Lucy Liu.. ама пак уште еден Шерлок некако.. meh.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
И Last Resort на листа за гледање....супер, ма одлично, главата нема да знам каде ми е од серииве.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.765
Поени од реакции
60.480
И Last Resort на листа за гледање....супер, ма одлично, главата нема да знам каде ми е од серииве.
Само пилотот е, секогаш има шанса да не ти се допадне :)

Kajgana Shop

На врв Bottom