- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.073
Браво за активистите за животински права (само исклучок прават за човековите) секогаш маваат по самарот, бидејќи магарето одамна им избегало.
A зошто активистите за права на луѓето, ете, не се побунат и за правата на животните?Немаше ваква реакција од невладиниов морон коа ги убиваа децата на Велигден. Али ОК е шо ги брани животните, они не се каури.
Патем и јас лично осудувам варварско снимање филмови во манир на Канибал Холокауст.
Само што ми се сере од безобразното лицемерие на невладините активисти.
Да меѓутоа тоа било несреќен случај, а ова е намерно усмртено живо суштество, ради профит од некојси филм.Aj pa vie za eden konj...Na Batman novive umre kaskader pa nikomu nisto....
Vo Bugarija isto taka umre covek za vreme na snimanjeto na Expendables 2 pa site ke rokate letovo na Stalone i Shvarzi kako toa e se cool a luge umiraat za na vas da vi se pruza entertainment
i sega kade e konjot vo sevo ova? Jebiga kolateralna steta, se desava ke mu dadat pari na sopstvenikot i cao prijatno.....
Со една разлика што тие луѓе, свесно се нафаќаат на тој ризик, за разлика од животните. Каскадерите знаат дека на секое снимање го доведуваат животот во знак на прашање, и воедно потпишуваат договот за тоа, тоа е нивна одлука и никој неможе да биде крив доколку нешто им се случи освем они самите.Aj pa vie za eden konj...Na Batman novive umre kaskader pa nikomu nisto....
Vo Bugarija isto taka umre covek za vreme na snimanjeto na Expendables 2 pa site ke rokate letovo na Stalone i Shvarzi kako toa e se cool a luge umiraat za na vas da vi se pruza entertainment
i sega kade e konjot vo sevo ova? Jebiga kolateralna steta, se desava ke mu dadat pari na sopstvenikot i cao prijatno.....
Си помисли ли за момент ти да го земеш магарето дома и да го чуваш, оти е гревота да го пуштат во планина?Го прашав оти не го чува дома и да не го убива од причина што освен што не може да го товара магарето си е здраво и гревота е да го пушти во планина.
Со чудење ме погледна и ми вика дека не му треба магаре што не работи да го рани дома, за такви имал две дома до пред некоја година.
.
Ај они што се отидени и не мислат ич, ама јас мислам со ова достигна ново ниво на контра-ефект во правење било каква поента.И на сите до еден, кои сметате дека е ова нормално, ви посакувам се најлошо. Размислете што е најлошо што може да ви се случи, и за секој индивидуално, ви го посакувам. Зашто вие ми го правите истото.