Нов Македонски филм: До балчак - Приказна од дивиот исток

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Да им го убијат нивниот коњ?
Немора БАШ исто, еве детето може, или некој од по дома.. знаеш како идат муабетите. По три колена напред.

Или еве, сама ме уби во поента.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мац, оти го скокна ова мислење бе? :icon_lol: Животномразачу еден.
Брат, нова е и мала е. Ама има потенцијал да биде новата Маца_кака, ќе ја пратиме бурно нејзината форумска кариера. :)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Смешен си. Ти ако прогледуваш на прсти за мртов човек, тоа не е мој проблем, јас си кажав шо и како мислам.
Ти во слободно време можеш да се дружиш со тој од Штип шо го хранеше кучето со мачки
Ох семоќен Небесен Пастуву, некој спиел на час кога се претавала лекцијата за иронија и сарказам.
Да ги убијат нив.
Оооо ти Пастуву, еве ти носам свештеничка нова.
Death to all humans, glory to the Equus race.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ох семоќен Небесен Пастуву, некој спиел на час кога се претавала лекцијата за иронија и сарказам.

Оооо ти Пастуву, еве ти носам свештеничка нова.
Death to all humans, glory to the Equus race.
Грев еден, си чекал да дојде час за да го научиш тоа..
Те разбрав кромањонче, ама шо очекуваш да ти одговорам?
Ако немаш шо паметно да кажеш, не пишуј ништо поарно

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Грев еден, си чекал да дојде час за да го научиш тоа..
Те разбрав кромањонче, ама шо очекуваш да ти одговорам?
Ако немаш шо паметно да кажеш, не пишуј ништо поарно
Ај душичка, вика оти разбрал, ама пак си тера. mwa <3
Можеше да кажеш дека ќе се почека одговор од одговорните за филмот? Знам дека е забавно да се биде дел од стихијата, ама ајде ќе го научите со време она што го знаеме ние кроњоманците.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Ради еден филм убиваат невино живо суштество.Па можеле само да го онесвестат со инекција, а не да го умрат. Срамота, им посакувам никогаш да не се прослави филмов.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Препоставувам сега нема да можат да напишат "No animals were harmed during the making of this movie" на одјавната шпица.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.468
Aj pa vie za eden konj...Na Batman novive umre kaskader pa nikomu nisto....
Vo Bugarija isto taka umre covek za vreme na snimanjeto na Expendables 2 pa site ke rokate letovo na Stalone i Shvarzi kako toa e se cool a luge umiraat za na vas da vi se pruza entertainment
i sega kade e konjot vo sevo ova? Jebiga kolateralna steta, se desava ke mu dadat pari na sopstvenikot i cao prijatno.....

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
се изненадив од тоа што го направиле на снимањето но уште повеќе се изненадив од мислењето на некои форумџии кои всушност го ПРАВДААТ УБИВАЊЕТО НА КОЊОТ!
Што ќе правиш друже, таков ни е народот! Само во Македонија имам видено толку многу животно-мразачи!...:гомце:
Народов ионака ни е прост, ништо веќе не ми е чудно!

А филмов ќе си добие промоција..... да му седне некој на интернет ќе види каква промоција ќе добие, нема да влезе на никаков филмски фестивал!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Мислам дека коњите утре имаат закажано протест у Скопје.
Јас па цел ден чекам денеска информации, реков му се средил и тој мал дел пилешки мозок, ама утре било...Чек да си го сменам потписов.

Kajgana Shop

На врв Bottom