Нови игри

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
KAЖЕТЕ НА КОЈ КАНАЛ ИГРАТЕ НА ТUNNGLE ИЛИ ХАМАЧИ ДА СЕ СОБЕРИМЕ 6 ДУШИ И ВЕНЕТРАН ДА ИГРАМЕ
Изгаси бе капслок.
Ако играм лан под elite не играм.
Хаха, исто. Само 6ти сум засега.

Ветеран беше трето така, уште нешто имаше, па опцијата каде смртта е перманентна?

Како е нагоре берсекерот, у која насока да го играм, магии & skills wise? xD
Играј како шо ти е интересно искрено :D
стат билдот ми е 2стр+2декс+1фокус, иам околу 28 execute шанса и 15тина за критикал
скоро сите пасивни од сите дрва сакам да ги земам, првото дрво обичните магии (не пасивните) не ми се пипнати
второто исто обичните не ми се пипнати
третото дрво има OP Магија, првата од третото дрво е, при активација херојот ти рипа на локацијата на маусот, и праи демиџ кај шо ќе помине, и те лечи во однос на колку демиџ направила..
ја стаив на десен клик и ко фрут нинџа ги сецкам криповите

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Torchlight е прејака,чисто сумњам дека ке има нови игри од овој тип така да може да си уживаме додека трае :)
Играл outlander само незнам на што да го јачам дали на стрели,пиштоли или шатгани:eek:
Тука сум во дилема голема.
Уште сум на самиот почеток,трети левел сум па не знам дали да ја продолжам класава дали вреди.
Играм на Ветеран btw.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Играва е стварно перфектна.
Играм берсекер на ветеран 11 левел моментално. Го јачам на декс и стр најчесто а во комбат користам интересно комбо. Влезете во куп непријатели со Shadow burst, па Howl и на крај докрајчете се со Еviscerate.
Од пасивните многу ми се свиѓа Blood Hunger многу е користна против босовите :)

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Дечки ајде кажувајте утре да се собереме и Elite на Тоrchlight 2 да изиграме барем неколку ACT-ови може до 3-ти ACT да стасаме.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.034
Kако сте денес, Сабота, пред/поручек да плеснеме Тоrchlight2? Eве, кај 1, па после кој како му одговара ќе мењаме термин, колку да се започне од нешто.
ПС: Најбољи шлем, ping statusQuO

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Грд си.

Него неам време кога да ја играм оваа... :|

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.034
Грд си.

Него неам време кога да ја играм оваа... :|
Шознаеш ти, ни Скајрим не играше.

Фантастична флуидност има играва. За почит.
Во кецот имав едно bubble околу мене како штит и фурав, сега ми е потешко, земав магии ако ме маваат многу да се телепортираат настрана + некој ситен демиџ, и ако убијам некој во околината другите да смрзнуваат. Тоа ми е единствената шанса да им потпрам.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Kако сте денес, Сабота, пред/поручек да плеснеме Тоrchlight2? Eве, кај 1, па после кој како му одговара ќе мењаме термин, колку да се започне од нешто.
истиот шлем го иам :D

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36

Дали ќе може да ми кажеш во која соба треба да бидеме и преку која програма Тunngle, Hamachi, или некоја друга.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 12:22 ---
Btw Направив специјална соба на Tunngle за нас само за да влезете треба да кликнете community, потоа networks, па, private netwroks после потоа во полето каде што пишува Join an existing netowk напишете Borderlands 2 [MKD] и потоа кликнете Јoin.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.034
Дали ќе може да ми кажеш во која соба треба да бидеме и преку која програма Тunngle, Hamachi, или некоја друга.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 12:22 ---
Btw Направив специјална соба на Tunngle за нас само за да влезете треба да кликнете community, потоа networks, па, private netwroks после потоа во полето каде што пишува Join an existing netowk напишете Borderlands 2 [MKD] и потоа кликнете Јoin.
Врска неам друже, јас го инсталирав ова Tunngle за ако биде нешто да не ме чекате, немам играно вака лан ништо досега.
Инаку еве ќе ве дружам ако се собереме и за Borderlands2, се приклучив на креираното.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
И ја сум за Borderlands 2, левел 8 сме со брат ми ја вртиме заедно.

Kajgana Shop

На врв Bottom