Не/решителност...

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Колку сте не/решителни? Дали останувате верни на вашите одлуки и ветувања и истите ги исполнувате,,или пак сте нерешителни и брзо го менувате мислењето?
Јас искрено сум си најголем пример за нерешителност,,ми се случувало да се предомислам за нешто во последен момент и да сменам се,,на пример кога не сум знаела што да облечам за излегување,,и во последен момент се предомислувам и тоа ми одзема време,,што дури и сум каснела...Последен пат ми се случи вчера...Знам дека ги дадов документите на факс кај што сакам да учам,,но сепак на моменти ми се јави таа нерешителност,,дали навистина го сакам тоа..Но,,сепак не се каам зошто ништо друго не ме привлекува..
Дали сте вие такви? Сигурно и вам некогаш ви се случило да сте нерешителни? Како се справувате со тоа,,а посебно кога станува збор за важни одлуки? Повелете:smir:

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Се премислувам многу за ситници,дали ова или она,ама многу,многу не се каам,шта буде-нек буде!Ама ако нешо цврсто се решам и ке се трудам на тоа да остане!А за факултет ако не пробаш на тоа шо сакаш може после да се каеш зш не си се обидела,нели???

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.213
Поени од реакции
935
По 100-ти пат кажувано и повторувано, јас сум БЛИЗНАЦИ во хороскоп и ние сме НЕРЕШИТЕЛНИ :pos: Конкретно јас, бидејќи сум близнаци и во месечина.

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
По 100-ти пат кажувано и повторувано, јас сум БЛИЗНАЦИ во хороскоп и ние сме НЕРЕШИТЕЛНИ :pos: Конкретно јас, бидејќи сум близнаци и во месечина.
АЈ сеа најди му НЗС?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.213
Поени од реакции
935
A бе сакам да кажам дека во повеќе наврати имам коментирано, на вакви слични теми, дека однесувањето ми се совпаѓа со однесувањето на типични близнаци во хороскоп.

Нели подвоени сме ние, ќе речеме едно па после се предомислуваме и викаме друго, и здодевни ни се едноличните, монотони работи и сакаме динамика :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не мешај хороскоп во општи,не веруваат сите во тоа.

За работите,мислев темата е поинаку поставена,како колку време ви треба да се решите за нешто...
Но,ако е вака,тогаш,еднаш решено,освен ако не се случи нешто,или пак некој ми укаже на очигледни недостатоци во одлуката,не би требало сам да се премислам.

Но,факт е дека колку е поголем временскиот период помеѓу одлука/реализација,толку повеќе ќе се сомневате во вашата одлука.

Kajgana Shop

На врв Bottom