Непочитување на полициски час

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Да бе, кај не ни текна!
Нема ситни провали, пљачки на аптеки, бензински и кладилници! Затоа набрзина се најде пари за СЈО и кој знае уште колку криминални одлуки, кои ќе ги разџвакуваме следната деценија.
Поточно ќе беше да пишат, намалување на синиот криминал!
Намаленио криминал сега е како држење со сила капак на тенџере со завриена вода. Коа ке заврше кризата и притисоко ќе се ослободе ондак ќе мо видети!

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.215
Далеко од тоа од демонтрација. Али стварно само демонтрација е прав лек кога те газат. Само сумњам дека лесно може да се огранизира кај нас тоа. Докажани шпијуни сме со векови. Се продаваме за парче коска и сув леб. Србите можат да се организираат. Они имаат калективно ЈАС, ама ние тешко за жал.
Ne sum bas siguren deka e taka, ako kaj nas ne se protestiralo ne znam kade, vrati se pred nekolku godini, kolku meseci se protestirase sekoj den, kraj ne se gledase duri ne padna rezim.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ne sum bas siguren deka e taka, ako kaj nas ne se protestiralo ne znam kade, vrati se pred nekolku godini, kolku meseci se protestirase sekoj den, kraj ne se gledase duri ne padna rezim.
У кој левел у сну сна егзистираш ти бузазерче? "Простест" потегнат од политичари за политички резултат нема врска со прав протест. Нас бе дупат на милион и еден начин, он вика "ako kaj nas ne se protestiralo neznam kade"? :facepalm:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.215
У кој левел у сну сна егзистираш ти бузазерче? "Простест" потегнат од политичари за политички резултат нема врска со прав протест. Нас бе дупат на милион и еден начин, он вика "ako kaj nas ne se protestiralo neznam kade"? :facepalm:
Jas znam deka protesti imase, I ti znaes ako se cukas po glava, pola forum togas se falese deka bile del od revulucijata a politicarite se zalepija zad narodot.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.215
Епа кај сеа тај народ? Уште е сонлив од зимски сон? Од 1во априлскио снег?
Pa tuka e izgleda vaka im odgovara, se izborija za toa sto se borea I sega im e top.
Ako se sekavas I srbite trgnaa po nasiot pat ama za zal tie ne uspeaa da go rusat tamosniot rezim iako imale kolektivno jas.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.215
Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Дали некој почитува полициски час?? Ретко

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Дечки, нели од денеска требаше часо да почне од 19? Очигледно не! :cautious:
Автоматски споено мислење:

Сега ми светна! Ковид 19, полициски чац од 19! :cautious:

Последно уредено:

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
policiskiot cas se pomesti samo poradi vremetraenjeto na denot i se ke se pomestuva zamisli za eden mesec doma zatvoren a nadvor mrak u 21 koga ke razmislis isto ti e po ladnoto koj lupase niz ulici posle 21 a sega za nepol mesec ke vidite sto e nepocituvanje zatoa i rilax mu pravat ,navodno olabavuvanje

Kajgana Shop

На врв Bottom