- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.911
- Поени од реакции
- 43.894
Трапот е нај треш музика што е некогаш создадена. Мислам дека музика да го наречеш тоа срање е грев.
ЗависиТрапот е нај треш музика што е некогаш создадена. Мислам дека музика да го наречеш тоа срање е грев.
Било кој пејач да прашаш истото ќе ти каже. Канализација е жанрот. Али они повеќето се фини па ќе речат ако им се слуша тоа на младиве нека слушаат.Зависи
Абе остави пејачи што зборат. Ние си праиме муабет. Ја сум чул нешто трап и воглавно тоа што сум го слушал ми се свиѓало.Било кој пејач да прашаш истото ќе ти каже. Канализација е жанрот. Али они повеќето се фини па ќе речат ако им се слуша тоа на младиве нека слушаат.
па и ја ти зборам, ѓубре музика е. Музика за рапери со ниска интелигенција што не може да направат нешто поквалитетно. Мене и репот ми е треш но нешто проаѓа, овде ништо не проаѓа.Абе остави пејачи што зборат. Ние си праиме муабет. Ја сум чул нешто трап и воглавно тоа што сум го слушал ми се свиѓало.
Не зборам за десингерици и такви српски дебилчиња. А не зборам ни за рандом црнци од Америка.
![]()
ХРВАТСКИОТ ПЕЈАЧ ТОМПСОН ГО СРУШИ СВЕТСКИОТ РЕКОРД Продадени се над 280.000 билети за неговиот концерт, за помалку од 24 часа - plusinfo.mk
Рекордот за најголем концерт со продадени билети досега го држеше италијанскиот музичар Васко Роси, кој во 2017 година за својот концерт во Модена, во паркот Енцо Ферари, продаде 225.173 билети. Томпсон го надмина тој рекорд со дури 25% повеќе продадени билети.plusinfo.mk
Овој е типичен шунд, а политички националист ( про-усташ), а овие 280.000 карти се купени по Директива на ХДЗ, од членството