Нема правда!

Alo 192

имам симпатија
Член од
7 октомври 2008
Мислења
353
Поени од реакции
11
Мислам дека судијата пресудата ја има донесено под притисок, затоа што колку што имам слушнато ЛИнка е страв и трепет во Куманово. Смешно е на човек со дебело криминално досие за 2 убиства од кои едно е брутално и уште 2 обиди за убиство да му се досуди само 8 години. Според мене како студент на правен, најмалку би требало да биде осуден на 15 години, дури и кога како олеснителна околкост би му се зела непресметливоста. Сепак 2 животи се премалку да се платат со само 8 години.
Не е точно дека е страв и трепет у куманово и дека има дебело криминално досие.Дебело криминално досие имаше Мујо,ако не се лажам имаше негде околу 116 пријави.За тепачки,за пукање,за силување,за рекет и за што уште не.
 
Член од
20 февруари 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
moze ima pravda ,no tesko e da dojdes do nea..a zosto?zatoa so so ova zakoncinjava,,sekoj so saka pravi?ubiec...ima pravo na ova na ona i neznam veke na so......sudot vazi samo za siromasite....so kup dokazi ,,,,tuzam,,a strankata nema nikakov dokaz,,ednostavno usmeno se brani ,,,i taka samo si frlam paricki i nema pravda braka,,,,se butka li dzit so glava?

prijavuvam slucaj vomvr,,,,i deckite se krijat po kancelarii?mnogu strasno e so seuste ima prodadeni dusicki
 

Kajgana Shop

На врв Bottom