коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 7.186
- Поени од реакции
- 13.821
Зависи од каде го земаш од 3-50€Што пари е тоа чудо![]()
Зависи од каде го земаш од 3-50€Што пари е тоа чудо![]()
Јас.А некој употребува ли масажер за лице од жаде?![]()
За пто служи, освен сабајле да се разбудам хахахаЈас.![]()
Ќе ги масираш кокошкитеЗа пто служи, освен сабајле да се разбудам хахаха
Да го зеам и ова? Ептен ми е досаднона планина сум со кокошки се дружам нема работа
![]()
Има пилиња да ги направамЌе ги масираш кокошките![]()
Подобрува циркулација како и секоја масажа, се намалува отокот, корисно е против брчки, се подобрува изгледот на лицето воопшто. Има разни техники на масирање, некои помагаат и за лифттинг.За пто служи, освен сабајле да се разбудам хахаха
Да го зеам и ова? Ептен ми е досаднона планина сум со кокошки се дружам нема работа
![]()
Секоја кожа различно реагира, ама битно е дека немаш негативни реакции. Продолжи со употреба и кажи ми по месец-два дали ќе видиш резултати. Ако не, ти си чудо прирoде оти од ретинолот само позитивни коментари сум начекувала.После две/три недели немам никакви реакции (позитивни/негативни) на лицето. Дали требаше нешто да де деси до сега @Agda Beata ?
Сакам брчката меѓу вегите од мрштење на сонце да ми исчезне хахахаСекоја кожа различно реагира, ама битно е дека немаш негативни реакции. Продолжи со употреба и кажи ми по месец-два дали ќе видиш резултати. Ако не, ти си чудо прирoде оти од ретинолот само позитивни коментари сум начекувала.![]()
Земи си четка молерска подобро и поголема површина фаќа.. Ем помалку пари ќе дадеш за неа.
И јас работам на истото.Сакам брчката меѓу вегите од мрштење на сонце да ми исчезне хахаха
Него (нњ знам што ми е) гледав ролери и видов дека има поише, препорака?
Прегледај го приврзокот 289854
Не знам зошто ама тиа гуа ша го замислив како некоја црна смеса со структура на пластелин, не знам што е идам пак на гуглИ јас работам на истото.Моментално не можам ретинол затоа што дојам, ама ме чека во фиока спремен.
Јас го имам првиот, од жад и сум задоволна. Држи ладно и без да го ставам во фрижидер. Било кој да го земеш, нема да згрешиш, секој дава одредени бенефити за кожата, под претпоставка дека земаш од вистински кристал. Земи си и гуа ша(ако правилно го изговарам) за масажа и обликување(затегање на мускулатурата) на лице. Ролерот користи го насабајле, а навечер гуа ша.