мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.065
- Поени од реакции
- 23.510
Prirodata za cel ima da se prodolzi vidot be Zoki, ne e toa nekoja misterija. Od virusi pa nagore. Nea i e bitno dali pretstavnicite na odreden vid ke sozreat dovolno za da gi prenesat svoite geni na idnite pokolenija, tie na idnite i taka. Ili toa ili odis vo grafa izumren vid. Nema tuka mnogu filozofii.Pa toa defekt vlade e relativna rabota.... prvo ti ne moz da znaesh sho cel imala prirodata i taka samouvereno se ova da go tvrdish.. ako idesh po toa sho e prirodno ti skoro site nas sho sme seksualno aktivni bi ne strpal u institucija.... poshto vlade prajme raboti sho uopshte ne se bitni za reprodukcija.... primer oralen... pa anal zenite.... ami sho kje im e klitoris vlade? Sho funkcija ima uopshte on u zacnuvanjeto? A zashto vlade groto od zenite se biseksualni? Pa ako pocneme da redime perverziite nema da ima dovolno izgradeni institucii za ti site da ne zatvorish, a nema da ima ni koj da raboti i ja dvizi ekonomijata.
I si vikam na ovaj covek treba da razmislam kako da mu pristapam no sum srekjen sho on ne nosi bitni odluki u civilizacijata.
I mnogu go razvodnuvas muabetot. Stavot moj e poprilicno jasen, crno bel so velis ti. Tvojot nekako e mnogu nejasen. Nikako da najdis validen argument zosto bas od site, samo pederite onaka ti lezat na srce, pa se prpelkas vekje nekolku dena.
P. S po muabetot ne jas Zoki tuku ti si toj sto site bi gi zatvoril po institucii, sekako osven pederite. Jas sum mnogu potoleranten od tebe koga sme kaj toa. Ni na kraj na pamet mi padnalo nekoj da rezbaram na celo i da sluzi kako zamorce, niti povikav na nasilstvo prema niv tuku ednostavno rekov deka drzavata treba da im izlezi vo presret kako i na site drugi sto imaat psihofizicki problemi, da im ja olesni sostojbata koja ja imaat ne po svoja vina, ednostavno taka im se razmestile genite, pogresno.