На северот на Косово напнато

V

viktora

Гостин
koja vistina ti treba tebe? ne ti rekov da baras koi se ilirite, dali se najstari ili ponovi, ja ti rekov da baras vo koi mesta bile tie, sto ima tuka da te laze google, nesto sto cel svet znae, nemoj da lomotis bez vrska, a za tigarot pogore, aj idi odmori se malce, lesno e tuka da mi se zakanuvas, bi sakal v lice da imas hrabrost za toa, toa e muabet za drugo vreme, a gledam specijalci ova ona na dp imas. kolku godini imas? 6?
Незнам ај сакам да ми кажеш ти.А патем колку за информација еве видиси дали одговара со твоето уверување за Илирите

Каде ги ВИДЕ СЕГА ИЛИРИТЕ А?
--- надополнето: Aug 5, 2011 1:28 PM ---
koja vistina ti treba tebe? ne ti rekov da baras koi se ilirite, dali se najstari ili ponovi, ja ti rekov da baras vo koi mesta bile tie, sto ima tuka da te laze google, nesto sto cel svet znae, nemoj da lomotis bez vrska, a za tigarot pogore, aj idi odmori se malce, lesno e tuka da mi se zakanuvas, bi sakal v lice da imas hrabrost za toa, toa e muabet za drugo vreme, a gledam specijalci ova ona na dp imas. kolku godini imas? 6?
Незнам ај сакам да ми кажеш ти.А патем колку за информација еве видиси дали одговара со твоето уверување за Илирите

--- надополнето: Aug 5, 2011 1:30 PM ---
Е, не знаев дека Албаниja или Косово е само 350 000. Добар си по географиja,мора да ти се признае. :)
Ти зборам за во МК а во КОС и АЛБ 4мил.Ама пак е голема разликата нели?А до 80 мил уште колку има?:P

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Ти зборам за во МК а во КОС и АЛБ 4мил.Ама пак е голема разликата нели?А до 80 мил уште колку има?:P
Е,тогава не знаев дека тука турците са 80 милиона :P

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105

--- надополнето: Aug 5, 2011 1:28 PM ---

--- надополнето: Aug 5, 2011 1:30 PM ---

pa ti i kor si bil, kako sto se gleda i na ova tvojava mapa, pola makedonija e so crvenovo, pa kalkuliraj sam kade ziveat denes albanci vo ovaa drzava nasa
--- надополнето: Aug 5, 2011 1:38 PM ---
pa ti i kor si bil, kako sto se gleda i na ova tvojava mapa, pola makedonija e so crvenovo, pa kalkuliraj sam kade ziveat denes albanci vo ovaa drzava nasa
i ne me teraj i so iminja da ti gi kazam pleminjata koi ziveele vo ovie prostori, se utvrdi deka vrska nemas so geografija

V

viktora

Гостин
Е,тогава не знаев дека тука турците са 80 милиона :P
Извини моја ГРЕШКА поточно 73,722,988:tapp:
--- надополнето: Aug 5, 2011 1:43 PM ---

i ne me teraj i so iminja da ti gi kazam pleminjata koi ziveele vo ovie prostori, se utvrdi deka vrska nemas so geografija
ЌОР???Дечко или слабо гледаш или имаш 1 по географија.Ај види поубаво!И кои племиња зивееле тука молимте кажими зошто незнам а ме интересира,пошто цело време мислев дека сте се накотиле со големиот натарлитет.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Извини моја ГРЕШКА поточно 73,722,988:tapp:
--- надополнето: Aug 5, 2011 1:43 PM ---

ЌОР???Дечко или слабо гледаш или имаш 1 по географија.Ај види поубаво!И кои племиња зивееле тука молимте кажими зошто незнам а ме интересира,пошто цело време мислев дека сте се накотиле со големиот натарлитет.
vo pogolemata okolina na skopje i veles, pajonet, vo okolinata na debar penestet. stvarno ne te razbiram kaj sakas da izlezes

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Седи доле 1 Географија.

V

viktora

Гостин
Баш добар си по географиja. Капа ти свалjaм. :)
Уште не си разбрал каква глупост зборуваш.
Чувајси ја капата на глава ќе настинеш.
--- надополнето: Aug 5, 2011 1:55 PM ---
vo pogolemata okolina na skopje i veles, pajonet, vo okolinata na debar penestet. stvarno ne te razbiram kaj sakas da izlezes
Дај бе брат слика докази ПА ТИ ПОЧНА ДА ЗБОРИШ ПРОВЕРИ НА НЕТ!!!Јас проверив и што најдов ти пратив.Дај докази каде живееле ИЛИРИТЕ на просторот на денешна Македонија!А не на памет да гаѓаш!
--- надополнето: Aug 5, 2011 2:00 PM ---
Баш добар си по географиja. Капа ти свалjaм. :)
Уште не си разбрал каква глупост зборуваш.
Ама како што си смешен и ти не си разбрал за што ти зборам.Ај ќе ти објаснат Турците.
--- надополнето: Aug 5, 2011 2:11 PM ---
ПОЧНА ДА ВРНИ И СИТЕ ГИ ИСКЛУЧИЈА PC ДА НЕ ПАДНЕ ГРОМ ДА ГИ РОКНЕ.АЈ ПРИЈАТНО!

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Чувајси ја капата на глава ќе настинеш.
--- надополнето: Aug 5, 2011 1:55 PM ---

Дај бе брат слика докази ПА ТИ ПОЧНА ДА ЗБОРИШ ПРОВЕРИ НА НЕТ!!!Јас проверив и што најдов ти пратив.Дај докази каде живееле ИЛИРИТЕ на просторот на денешна Македонија!А не на памет да гаѓаш!
--- надополнето: Aug 5, 2011 2:00 PM ---

Ама како што си смешен и ти не си разбрал за што ти зборам.Ај ќе ти објаснат Турците.
--- надополнето: Aug 5, 2011 2:11 PM ---
ПОЧНА ДА ВРНИ И СИТЕ ГИ ИСКЛУЧИЈА PC ДА НЕ ПАДНЕ ГРОМ ДА ГИ РОКНЕ.АЈ ПРИЈАТНО!
eve bate http://www.google.com/imgres?q=iliret&um=1&hl=en&sa=N&biw=1024&bih=649&tbm=isch&tbnid=jUaVLRl6yorKmM:&imgrefurl=http://raderader.wordpress.com/2011/04/19/iliret/&docid=9VmRHyk5HIxQ8M&w=324&h=400&ei=Bw08Trr8HYuq8QP9uYjnAg&zoom=1&iact=rc&dur=755&page=1&tbnh=133&tbnw=108&start=0&ndsp=13&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=64&ty=43
pa ja mislev deka si popameten i deka znaes, cim ne si takov, za se ima prvpat

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
mi gi otece jajcata sega. kaj koj sakas blog idi, toa fotka ti e za iliri, kor si ili ne gledas deka fotkata ne e albansko

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.456
Поени од реакции
5.873
Даниел Сервер , американски експерт за Балканот , е убеден дека целта на Србија е да го подели северот на Косово , но како што вели тој за еден косовски весник , тоа е многу опасно за целиот регион.
Ја подржува интервенцијата на косовските власти и вели дека не треба да се дозволи и понатаму да владее бесзаконието во северот на Косово.

Евентуална поделба на Косово би ги забрзала проблемите во Македонија , БиХ , Санџак и Прешевската долина.

Според министерот за надворешни работи на Косово пак , Србија сака да земе 11% од територијата на Косово, па после тоа би се согласиле на нормализирање на состојбата.

А бе србијанци , заборавате ли дека имате уште за давање , Прешевска долина , Санџак , Војводина , па и на бугарите им должите.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Евентуална поделба на Косово би ги забрзала проблемите во Македонија , БиХ , Санџак и Прешевската долина.
.
Зашто да ги забрза, каква врска имаме ние со Косово? Зашто мора Косово се под нос да ни се бутка кога е тоа сосема друга држава?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Само да не загуби интерес УСА за Косове пошто нема да биде убаво за борциве за права. :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom