- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Дали се на програмата „размена на студенти“ “тие од Ливерпул“?вакви пациенти од ливерпул си имам ехееее си ги мачкам на леб
Дали во Англија испративме од Турново?
Дали се на програмата „размена на студенти“ “тие од Ливерпул“?вакви пациенти од ливерпул си имам ехееее си ги мачкам на леб
Ортак......имам и јас многу. Ама сега на факс ниеден не ми иди Затоа дај доаѓај нема да е интересно без јунајтедовцивакви пациенти од ливерпул си имам ехееее си ги мачкам на леб
Да да.....и од Англија во Турново. Без гајлеДали се на програмата „размена на студенти“ “тие од Ливерпул“?
Дали во Англија испративме од Турново?
Што е бе толку леликање?лелеееееее има ли некој бе што ке оди на градежен или сам ке сум
xaxa pa nema nikoj kako so gledam zaintresiran za nakj tamuШто е бе толку леликање?
Геодезија секако малку се примаат 40-50.xaxa pa nema nikoj kako so gledam zaintresiran za nakj tamu
a od kaj znaish deka geodezija ke odamГеодезија секако малку се примаат 40-50.
Видовит сум.a od kaj znaish deka geodezija ke odam
xxaxa epa super aj kazi mi cim si vidovit dali ke me primat so 80 poeni na geodezija
Би требало.xxaxa epa super aj kazi mi cim si vidovit dali ke me primat so 80 poeni na geodezija
Би требало.[/quokeklele stvarno cudno mi dojde koga pogodi deka ke odam na geodezija a ne te ni znam ali slucajnost i dali znaes neso poveke za geodezija ??Би требало.
Ти имаше напишано погоре и линк ти дадовlele stvarno cudno mi dojde koga pogodi deka ke odam na geodezija a ne te ni znam ali slucajnost i dali znaes neso poveke za geodezija ??
Сакам Нешо да прашам планирам д аидам на градежен факултет отек -геодезија па дали има некој запознаен како оде со колку поени приимат во државна квота јас имам 82.005 би ем примале ли ?
Многу ме заеба математикава шо полагав ме уништи целосно ми ги скина сите поени ЧД