Прашањето не е тешко,глупо или чудно,само зависи од персоната како ке го разбере и кој ке ви го постави тоа прашање.Ако мене ме прашаат кој си ти нормално ке им одговорам "Ич к*р да не ти чуе"Ова е најтешкото прашање на светот кое никој не го одговорил.
Тоа е прашањето --Кој сте вие?--
ajde pominaja deset godini, kazhvaj sega[DOUBLEPOST=1464258649][/DOUBLEPOST]Види сега вака,човек кога ќе се ожени има две варијанти:
1.Да му се погоди жената
2.Да не му се погоди жената
Е сега на тие што не им се гаѓа жената им останува само да филозофираат,а јас пошто во тие не спаѓам ќе ти пишам можда за едно 10-тина години!!!
ajde pominaja deset godini, kazhvaj segaВиди сега вака,човек кога ќе се ожени има две варијанти:
1.Да му се погоди жената
2.Да не му се погоди жената
Е сега на тие што не им се гаѓа жената им останува само да филозофираат,а јас пошто во тие не спаѓам ќе ти пишам можда за едно 10-тина години!!!
Во најтесна смисла Се и Ништо се допираат вистина е, баш интересна тема за разговор.видете вака...
ништо е ништо , но сепак е нешто , што значи дека ништото е нешто што е ништо.Ништото нема број што значи дека е бесконечно , исто така и нешто-то е бесконечно (колку има у МИНУС броеви , 10 пати повеќе има во ПЛУС , а колку имау ПЛУС , 10 пати повеќе има во МИНУС ) бесконечноста не постои па се што НЕ ПОСТОИ е НИШТО , што доаѓаме до заклучок дека НЕШТОТО Е НИШТО ,
УНИВЕРЗУМОТ Е НЕШТО СОЗДАДЕНО ОД НИШТО.
Парадокс на НИШТО !
Со чиста логика , нештото е сознадено од бесконечно ништо , а ништото е создадено од бесконечно нешто , ТЕШКА ФИЛОЗОФИЈА Е ОВА .....Во најтесна смисла Се и Ништо се допираат вистина е, баш интересна тема за разговор.
"Ништо" не постои, што подразбираш под ништо?. Бесконечноста можеби постои можеби не. "Ништо" е чиста фантазија. Секаде има "нешто".видете вака...
ништо е ништо , но сепак е нешто , што значи дека ништото е нешто што е ништо.Ништото нема број што значи дека е бесконечно , исто така и нешто-то е бесконечно (колку има у МИНУС броеви , 10 пати повеќе има во ПЛУС , а колку имау ПЛУС , 10 пати повеќе има во МИНУС ) бесконечноста не постои па се што НЕ ПОСТОИ е НИШТО , што доаѓаме до заклучок дека НЕШТОТО Е НИШТО ,
УНИВЕРЗУМОТ Е НЕШТО СОЗДАДЕНО ОД НИШТО.
Парадокс на НИШТО !
Епа ништото е ништо , ништото е бесконечно ништо ....АМА и ништото е нешто што значи дека ништото е нешто што е бесконечно ништо..."Ништо" не постои, што подразбираш под ништо?. Бесконечноста можеби постои можеби не. "Ништо" е чиста фантазија. Секаде има "нешто".