Најомилена споредна улога

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.394
Поени од реакции
25.213
во Серија. Да нема забуна во кој подфорум е отворена темава :).
Кои ликови ви оставиле најголем впечаток, покрај главните актери? Или можеби има некои поради кои гледате цели серии па после ви е мака ако ги нема.
Не е реткост спореден актер да биде тргнат после неколку епизоди/сезони од серија.
Само ве молам, без спојлери кој актер колку сезони се појавил во некоја серија, има некои кои не стигнале да изгледаат се што е актуелно :).
Да не ја тупам многу, еве кои актери ми текнуваат во моментов и играле ликови со кои сум се соживеал.

Carlos Bernard како Tony Almeida - 24.

Мојот омилен лик во серијата, покрај Џек Бауер, Тони Алмеида, во цели 2 сезони имаше poker face, човек воден според правилата... и наеднаш, бум :D. Ме изненади едно 10тина пати. Каков лик... еден од најдобрите кои сум ги гледал.

После него...
Henry Ian Cusick како Desmond Hume - Lost

Кога станува збор за Lost, чудно ама првото нешто на кое ми доаѓа на памет е овој лик. Покрај Лок и Бен, Дезмонд ми е еден од омилените споредни ликови во серија воопшто.

И да го завршам воведниот пост со... мојата најомилена споредна улога на сите времиња.
Aaron Paul како Jesse Pinkman - Breaking Bad

И не, нема да се потрудам да го опишам овој лик затоа што искрено не знам како. Кога ќе ја гледате оваа серија ќе ви стане јасно, а тие што ја гледале... веќе им е. Сигурен сум дека на љубителите на BB Џеси им е омилен лик во цела серија.
Yeah, science. :cuc:

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Овие одма ми паднаа на памет:
Jason Alexander - Seinfield
Dean Winters - OZ

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Бони Бенет во VD

Поли Перет во НЦИС

Питер Бојл во Everybody Loves Raymond

Џим Бивер во Supernatural

Ивон Страховски во Chuck

Ќе се најде уште некој ама мометално тие ми текнаа.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Џимеј си го погодил Дезмонд каква улога имаше перфект !
Иначе еве според мене кој има најдобра глума :
1.Место и тоа заслужено го добива David Suchet во серијата Agatha Chirsty Poirot, во филмот актерот го игра главниот лик Херкуле Поаро и нема тука што да се коментира еден од најдобрите актери во цел свет, одлична глума одличен акцент.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
G

_Ghost_

Гостин
Генерал Хамонд - Stargate SG1

Клаус и Аларик - The Vampire Diaries

Од NCIS, Аби е пресупер, ама сепак за мене, Даки е незаменлив лик. Никогаш не ми здосадиле неговите приказни.:)

...to be continued

D

dystopian

Гостин
1. Paulie Gualtieri од The Sopranos. Eден од најсмешните и најинтересните ликови во серијата. Исто така е алчен, стиснат, дволичен, превтртлив, би ти забил нож во грб без двоумење, лицемер и гзолижаш... Никој не би го посакал за пријател, but that's what makes him such a great tv character.

2. Omar Little од The Wire

3. The Janitor од Scrubs

4. Bunk Moreland од The Wire

5. Mike Ehrmantraut од Breaking Bad - Не знаев декa така се презива.

6. Arnold Rothstein од Boardwalk Empire.

7. Richard Harrow од Boardwalk Empire.

8. Saul Goodman од Breaking Bad. :pos:

9. Ronald Spiers од Band of Brothers.

10. Chandler Bing од... хех. Не знам баш дали е за споредна, ама ете. Сарказам мастер. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom