Au, au, au.Ti pokratok fitil i od mene si imal. Što da rečam jas koga dva trojca provokatori otvoreno me navreduvaat (sega sami će se prepoznaat i će se javat), edniot od niv koga mu ponudiv da ja skeniram diplomata, a toj posle toa da isčezne od tuka, se sokri edno vreme i pak prodolžuva po staro.....
Samo se nadevam deka nekoj od moderatorite će reagira i da go odvoi žitoto od kukoljot, da gi zaštiti onie što davaat nešto korisno na forumov od onie što gledaat seir i se sitat na vakvi reakcii kako tvojata.
Eve za primer
@Strelec, čovekot znae da navredi, mene nikogaš ne me navredil, koga će cvrcne, ama od nego naučiv mnogu raboti, se nadevam i toj od mene, se nadevam i mnogu drugi členovi naučivme na tehnikalii koi veruvajte gi nema na drugi forumi.
Veruvaj deka na drugi forumi nema da najdeš tolku precizno objasnuvanje na principot na rabota i termodinamikata primeneta kaj inverterite, dijagrami, tabeli, iskustva.....no ovie nekolku ovčari, bozađii, samarđii (bez da se navredat spomenatite) ne im ovde mesto i mislam deka treba da se pročisti forumov što poskoro. Gledam nema nikakvi reakcii od prijavi koga nekoj te navreduva. Duri nema nikakvo obrazložuvanje zošto nema reakcija.
Jas razmisluvam ako vo najskoro vreme toa ne se sluči, sam da se BANIRAM i nikogaš poveće da ne dojdam tuka na ovoj forum.