- Член од
- 7 септември 2009
- Мислења
- 155
- Поени од реакции
- 243
Prijatel od Vivax najdobri modeli se ovieSpored tebe ubav koja e od vivax aeri i .?auji.?
Zatoa se odluciv za TST i nemam zamerka za parite e FENOMENALNA klimaЌе си завршел работа со Аеми.и улјено радијаторче
Прегледај го приврзокот 274501
Ukratko rezultatot za cenata i kapacitetot e prodadeni 100:1 u korist na MitsuFh35.1.05kg R410 фреон
Outdoor unit Single Inverter RAS-16G2AVP-E Indoor unit DAISEIKAI 8 RAS-16G2KVP-E
Прегледај го приврзокот 274495
Прегледај го приврзокот 274498
Или на -10 тоа би било 3.73кв топлина со ~2.45 цоп
Компресор: DA150A1T-21F (Twin rotary type with DC-inverter variable speed control)
Velis ??? A ti kako expert za prodazba na galicki kolku treba da kosta galicka 3.5kw donesena bez freon so nabavna 70dolari. Zatoa i podnive po 15000popust i vrv so prasina 5prsta na kutiite i kasetni i kanalski.Ukratko rezultatot za cenata i kapacitetot e prodadeni 100:1 u korist na MitsuFh35.
Za 103w razlika da dades 106k i 65k za MitsuFh35 imase razlika koja od nebo se gledase.
Cenata treba da e 50 do 60k posto i prosla modata...a nikako 76k.
Tie toptan 5 ili 10 kompleta sto gi dovleckale od nekoj magacin sto od 2017 fakjaat prasina samo nekoj naiven moze da im gi kupi.
Po se izgleda zaradi suvencite,ekstra profit.Ke se vrati nazad cenata.inaku koj bi kupil.Site,ke gi vratat cenite,samo neka pomini urietot.Ја го чекам @El profesor да објасни како даисекаи9 16-ка, рипна од 88 на 99000?!
Дали кога климата ти праи дефрост ти покажува симбол на внатрешната?Како нов корисник на Gree Gtech и воопшто почетник во користење на клима пред се за греење можам да кажам дека и јас истото го забележав во овај период кога и поинтезивно ја користам за греење ( по неколку саати сеуште не е оставена 24/7).
Климата кога ќе постигни зададена темп се гаси и не работи за да потоа пак се вклучи и пак почнува да дува.
Поискусните членови а и корисници баш на овој модел нека споделат мислење дали е ова ок ситуација или едноставно толку е капацитетот на Gree
Ne napravile defrost verovatno...zatoa ne ti pokazuva sto i da cekas da ti pokaze, pokazuva na Daisekai defrost koga pravi?....snimi nekoe video da ne ides pismanDali nekoj znae dali na gree g tech pokazuva na vnatresnata koga pravi defrost, kaj mene ne pokazuva na niedna, dve imam.
SMS prakja u 3 sabajleДали кога климата ти праи дефрост ти покажува симбол на внатрешната?
Velis ??? A ti kako expert za prodazba na galicki kolku treba da kosta galicka 3.5kw donesena bez freon so nabavna 70dolari. Zatoa i podnive po 15000popust i vrv so prasina 5prsta na kutiite i kasetni i kanalski.
Samo ajde jet vi rekol mora od se da se zeme pa puni kontejnerite. E sega placki i kamenja po Japonci, epa bate boli twin rottary Toshiba Japan so R32 i R410A po 1000euro e pa boli. Znam deka dusata ti place po toa zasto od sekogas si placel po Toshiba ama pustiot magacin sto ti e poln ne ti dava dobar zbor da pises. Taka da verglaj po forumov i napagaj ama akciite se i poveke od dobri
Znaes li be ti so kogo razgovaras... da te potsetam...nemavte kapacitet da se opravite so mene i go donesovte srbinot da pisuva za vas...znaes kaj e srbinot, se izgubi, go nema ni na srpskite forumi, go zakopav. Da te zakopaam i tebe ic nema da mi trepne i e mnogu lesno...sedi si madro dur ne sum se raspisalVelis ??? A ti kako expert za prodazba na galicki kolku treba da kosta galicka 3.5kw donesena bez freon so nabavna 70dolari. Zatoa i podnive po 15000popust i vrv so prasina 5prsta na kutiite i kasetni i kanalski.
Samo ajde jet vi rekol mora od se da se zeme pa puni kontejnerite. E sega placki i kamenja po Japonci, epa bate boli twin rottary Toshiba Japan so R32 i R410A po 1000euro e papo Toshiba ama pustiot magacin sto ti e poln ne ti dava dobar zbor da pises. Taka da verglaj po forumov i napagaj ama akciite se i poveke od dobri
Pa sto ne im pises. Ne sum im PR. Pisi im mail telefon facebook mobilen sms viber pa baraj si. Sigurno na nesto ke.se odzvat. Odbrale da ne pisuvaat na forumov oficijalno i toa e. Tebe galicanive sve tocno mislis ti plasiraat. Dilercinja sitni za nekoj gros povekke manipuliraat. I jas da sum oficijalen pretstavnik ne bi pisuval na forumov, zasto e odamna zaminat i sluzi za manipulacii i prodazba na nekoja klimicka plus samo.Пријател, белки ме разбираш, а гледам и не сум сам во размислувањата.
Зошто не игнорираат од дотичната фирма, кога искрено бараме детални технички податоци. Така создаваат чуство дека нешто кријат, дека се срамат од производот. Ниеден продавач не е толку конспиративен за податоци од клима уред. Не е ова одбранбен ракетен систем !
Одма имаше реакција од непримерно правдање за грешката кај нив. А да објават нешто едукативно, корисно за нас од чии пари убаво живеат. До толку не потценуваат, не игнорираат како да сме виртуални. Нашите пари очигледно не им се виртуални и одбивни како нашите замолби за едукативно информирање.
Gledaj si go recnikot samo. Mizerija. Odi kopaj na prolet ako sakas da kopas tolku, sega e tvrda zemjata, podmrznata e.Znaes li be ti so kogo razgovaras... da te potsetam...nemavte kapacitet da se opravite so mene i go donesovte srbinot da pisuva za vas...znaes kaj e srbinot, se izgubi, go nema ni na srpskite forumi, go zakopav. Da te zakopaam i tebe ic nema da mi trepne i e mnogu lesno...sedi si madro