Најекономично греење (затоплување)

Член од
16 март 2019
Мислења
3.127
Поени од реакции
4.934
Druze t.s.t e ista so gree lomo Eco ...so lomo lc neke da e se isto ...
Druze TST e ista so ovaa Gree Lomo samo e freonot razlicen drugo e se isto.
 
Член од
22 јуни 2019
Мислења
816
Поени од реакции
1.296
Dajte predlog za sto e mozno najevtina inverter klima koja ke mi vrse rabota za vo mala soba od 9 kvadrata so 3cm vnatresna izolacija i pvc dzam i vrata so moznost za planiranje da stavam natam i nadvoresna izolacija fasada od 10cm.
 
Член од
26 август 2017
Мислења
422
Поени од реакции
895
Pozdrav do site klimadzii stari i novi a osobeno do Alfa i Omega :)
Eve so startov na grejnava sezona da zirnam sto se desava na omilenata mi tema i osven so standarnoto veke dvegodisno previranje dali Tundra ima eev ili nema gledam i novosti. Prvata e deka Klime se "Razubavel" i kapak kupil Gree :O neverovatno :) cenam deka klimi mk so mudar gest mu se odolzile za upornoto link-reklamiranje sto im go pruza a vo isto vreme so toa sto klimata koja mu ja "popustile" e gree izrabotka ne mu ostavile prostor da trola protiv gree vo idnina so sto vo isto vreme go ispocituvale i svojot najgolem partner gree mk ;)
Drugata ubava novost e U-Crown za 40 banki (btw seriozno se mislam da se osvezam so edna).
I odma se desava istiot patern..do vcera od poveketo tuka "najdobrata, ultra dizajn, zverot, vrvot, super modulatorot ama preskapiot za klima bez eurovent model na gree stana sumnjiv.. Sleduva uste poodvratnoto mudruvanje deka do sega derele narod pa sega ja spustile 30 banki i kapak pametuvanje kako mozelo a kako ne mozelo da se raboti i se nadvor od toa bilo prevara ili nemoguce!
Ocigledno deka "Na komsijata kozata" i vo 2020 ostanuva silno vrezana vo genot na Makedonot..
Drugari kazete Bravo kazete Alal a ako veke morate togas ispljukajte po mishevite sto so godini go pravat Fujitsu mislovna imenka za posiroka populacija u Mk.
 

GT1

Член од
14 февруари 2016
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.207
Abe odi begaj tamu, prvo kupi Mitsubishi, koristi ja, pa posle drdori....
Eve ti Imas kupeno mitsu WN35 ( pazete 3.5ka)PA 20m2 splalna ne mozese lanskata zima Da stoplis vo Ohrid a mozebi TI e urecena klimata PA pop TI treba Da ja ispee :popce: :):):).
 
Последно уредено:
Член од
16 април 2019
Мислења
373
Поени од реакции
523
ja naracav FTXF50A,

sega da ve prasam dali ke odgovara mestovo za postavuvanje na klimata i edinicata (oznaceno so zeleno penkalo) zatoa spored mene tamu povise ni odgovara i nema da duva pravo na nas , se odluciv edinicata da bide na terasa zatoa sto ima steker vodootporen i e pokrienanterasa no me plasi faktot sto e na sever da ne mu preci na edinicata

Прегледај го приврзокот 222574
Vikas ako e stavite vnatresnata taka kako sto si nacrtala so zeleno penkalo nema da duva vo vas ? Ako e 7-8 metri dolg dnevniot prestoj ok e
 
Член од
26 август 2017
Мислења
422
Поени од реакции
895
6.6 e dolg dnevniot prestoj , drug prazen zid nema osven nad trosed ama toa ke dojde bas nad glava
Od iskustvo mozam da vi kazam deka sigurno koga ke sedite na garniturata ke se oseka provev i verojatno ke vi smeta osobeno zosto se raboti za 5.5ka na Daikin. Sekako mozno e so krilcata da se nasoci nadesno struenjeto ama i togas ne resavate zasto sobata ne e dovolno golema duri i za min fan na FTXF50, dodatno koga ke mora da raboti na max uragan ke napravi vo vasite 29
m2. Ako e mozno probajte da ja montirate na pozicijata koja ja oznaciv so crveno, na toj nacin udarot na vozduhot ke se disperzira i ke bide poudobno greenjeto koga veke ste predimenzionirale vo izborot na jacina i golemina na klima za vasiot dneven prostor.
Screenshot_2019-11-18-21-49-04-526_com.quoord.tapatalkpro.activity.jpg
 

Kajgana Shop

На врв Bottom