- Член од
- 24 октомври 2008
- Мислења
- 1.382
- Поени од реакции
- 248
Ha...ne beshe dobar ?:pos2::pos2::pos2::pos2: луд си :pos2::pos2::pos2: беше мн јак ама почна да се дрогира :pos2::pos2::pos2:
Ha...ne beshe dobar ?:pos2::pos2::pos2::pos2: луд си :pos2::pos2::pos2: беше мн јак ама почна да се дрогира :pos2::pos2::pos2:
Neznam zosto si go stavil vo utkite.Spored mene eden od najdobrite stranci...Еве една интересна тема за странците во Македонија без разлика дали биле добри или лоши. За почеток ќе набројам неколку па на кој ќе му текне на некој друг нека напише.
Љубо Видачиќ - Работнички
Скоти Турман - Жито Вардар
Малик Еванс - Куманово
Инграм - Деликатес
Марк Дин, Лоренцо Ор, Фрејзер Џонсон - МЗТ Скопје
Ренди Дак - Орка
Ентони Вајш - Работнички
Бојан Тадиќ - МЗТ Скопје
Доналд Кол - Фени
Сичиќ - Никол Ферт
Има уште ама да оставам за другите
Е сега малце и за оние кои биле тотални утки
Дејвид Дениелс, Брајан Смит, Џон Смит, Илбер Јусуфи, Пресова - МЗТ Скопје
Зеленбергер - Работнички
Абазовиќ - Неметали
Бурокс - Орка
odamna propadnalИако бев прилично мал го гледав Турман знам дека беше многу добар. Штета за Жито Вардар ,беше добар клуб. Што се случува сега постое ли уште како клуб?
Корекција: Прешова и Илбер Јусуфи не се странци. Ерџан Прешова живее кај Златна Виљушка, а Илбер Јусуфи е од Гостивар.Еве една интересна тема за странците во Македонија без разлика дали биле добри или лоши. За почеток ќе набројам неколку па на кој ќе му текне на некој друг нека напише.
Љубо Видачиќ - Работнички
Скоти Турман - Жито Вардар
Малик Еванс - Куманово
Инграм - Деликатес
Марк Дин, Лоренцо Ор, Фрејзер Џонсон - МЗТ Скопје
Ренди Дак - Орка
Ентони Вајш - Работнички
Бојан Тадиќ - МЗТ Скопје
Доналд Кол - Фени
Сичиќ - Никол Ферт
Има уште ама да оставам за другите
Е сега малце и за оние кои биле тотални утки
Дејвид Дениелс, Брајан Смит, Џон Смит, Илбер Јусуфи, Пресова - МЗТ Скопје
Зеленбергер - Работнички
Абазовиќ - Неметали
Бурокс - Орка
Golema Shteta...se otkaza sponzorot i propadna timot...a Turman koga ja skrsi tablata toa ke se pamti cel zivotИако бев прилично мал го гледав Турман знам дека беше многу добар. Штета за Жито Вардар ,беше добар клуб. Што се случува сега постое ли уште како клуб?
:pos2::pos2:Поздрав пријателе, се гледа дека си упатен и баш ми е мило што се сеќаваш на Кола Оба и на дуелот со М.М.Koluf Jusuf Oba(zito vardar) dobro poznat na navijacite na mzt
Ako moze da poobjasnite za ovoj igrac.. ?:pos2::pos2:Поздрав пријателе, се гледа дека си упатен и баш ми е мило што се сеќаваш на Кола Оба и на дуелот со М.М
М.М воџата на ФА играше во Алумина и играа куп (мислам беше) против Жито Вардар и се рчнаа нешто со тој Кола Оба и дали го исклучија М.М или Кола Оба не ми текнува точно, ама М.М на поминување го нокаутираше црнецот, ама здрав нокаут му даде )bb[noone];1818379 напиша:Ako moze da poobjasnite za ovoj igrac.. ?
Дус немој да го заборавиш твојот омилен играч Levy (беше во тандем со Фрејзер таа сезона). Беше појак од ТајсонSpored mene najdobar stranec Marko Ivanovic(Rabotnicki) igrase za rabotnicki uste od vremeto na Petar Naumovski i majmonot znaci negde od 1989.Mislam deka igrase 5-6 god za Rabotnicki.Isto dobri stranci bea i Mark Din,Turman,Edvards,Ingram,Kol.Tajrel Kesel od Kocani koj posle toa igrase i za Bosna.Evans bugarot Haralanov.Vidacic Dragutinovic,Zoran Jovanovic(rabotnicki) centar odlicen odbranben igrac
Do deka najlosi stranci prv Smith od Mzt lani toa bese cudo najgolem invalid,Mark Tomas Mzt belec krilen centar utka nevidena Moldovano(rabotnicki) King (rabotnicki) Tio Hill od kocani.Koluf Jusuf Oba(zito vardar) dobro poznat na navijacite na mzt Zefi Ben Alfonso, Benet Djon Li od zito vardar kamenja.Ross rabotnicki
Moze da se spomnat i Ivica Mavrenski....Ima eden kup drva sto imaat igrano vo nasava liga
ОоооОооо...Руска репрезетанција...А на М.М како му е името де?:pos2::pos2:М.М воџата на ФА играше во Алумина и играа куп (мислам беше) против Жито Вардар и се рчнаа нешто со тој Кола Оба и дали го исклучија М.М или Кола Оба не ми текнува точно, ама М.М на поминување го нокаутираше црнецот, ама здрав нокаут му даде )
Али најбољи нокуат во нашава лига...Олег Лебедев сред Куманово на Будимир Јоловиќ, прво коло и го казнија 7 утакмици. Па за недела дена го нокаутирал Симиќ (кој играше во МЗт тогаш) каков боксер беше Олег Лебедев, али таков кошаркар дефинитивно немате видено (кој го памти го знае, кој не, баш ми е криво) играше и за Руска репрезентација...какви само добри странци играа тогаш, а сега гледаме квази кошаркари од типот на Пејановиќ, Смит, Мајкиќ, Груиќ....
А што те боли за М. М? За твое добро е него да не го знаеш него. А разгледај копуче за Олег Лебедев, ке видиш, пред ти да се родиш, во МКД играа играчи од класа за која ти можеш да се молиш А2 да врши пренос да гледаш.ОоооОооо...Руска репрезетанција...А на М.М како му е името де?:pos2::pos2: