Најдобар избор на TV

koj e najdobriot tv na pazarot so najdobra cena i slika

• Вкупно гласачи
    169

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.565
Поени од реакции
2.780
Hisense - E7KQ Pro, 55''
Hisense - 55A7KQ, 55''
TCL - 55C69B, 55''

Кој да го земам? Филмови, фудбал и гејминг на ps4 slim.
Jas go imam skoro godina dena vtoriot Hisense samo 65 i realno zadovolen sum od slikata QLED i rabotata na televizorot.Site popularni aplikacii osven Stremio gi ima taka da za stremio imam android box a za se drugo tv si vrsi super rabota.

Член од
14 август 2010
Мислења
1.238
Поени од реакции
1.501
Па ТЦЛ се рангирани како 4ти во свет по квалитет како бренд, веднаш по Сони, Самсунг и ЛГ, а Хисенс 5ти веднаш по ТЦЛ шо значи дека тука се некаде, не е грешка кој и да го одбереш, додека поедините модели имаат и премиум квалитет или понеквалитетни поефтините модели како и кај секој бренд. Јас би дал предност кај модел со андроид ако останатите перформанси/цена се слични

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.170
Поени од реакции
8.912
Па ТЦЛ се рангирани како 4ти во свет по квалитет како бренд, веднаш по Сони, Самсунг и ЛГ, а Хисенс 5ти веднаш по ТЦЛ шо значи дека тука се некаде, не е грешка кој и да го одбереш, додека поедините модели имаат и премиум квалитет или понеквалитетни поефтините модели како и кај секој бренд. Јас би дал предност кај модел со андроид ако останатите перформанси/цена се слични
Кина е глобален играч и монопол за производство на телевизиски екрани! Што значи дека сите ама сите екрани се кинеско производство. Марката е небитна! Битен е пазарот за кој е наменет телевизорот и класата на продуктот којшто го "шитка" дистрибутерот.

Убаво гледај го телевизотот до најситен детал кога го купуваш во МК! Ако некаде има и најмала "случајна" точка во филтерот на светлина на екранот! Се работи за втора класа продукт кој не поминал на контрола за квалитет и завршил во северџанија.

Kajgana Shop

На врв Bottom