Па ако не им се работи на мајсторите во недела, ич нека не работат, а не бајата роба да продаваат За мрсното и јас заприметив.Necrophilia напиша:јас имам јадено многу пати посебно после школо во таа бурекџилница и морам да се пофалам дека и таму имаат многу добар бурек, некако им е мрсен ама сепак е добар, а ти си го одбрал најубавиот ден за бурек да купиш. хаххаа....
Според мене???
па не знам колку членови биле во Чаир и јаделе од старата фурна, ама бурекот го праат со традиција повеке од 30 години.
исто така убав бурек има и кај беко т.е. карши палома бјанка една стара бабичка прави добри пити и бурек.
А можам да го пофалам и бурекот Жу-Жу...
а дефинитивно најгаден во Жито лукс и оние о дколички што продават хахха... не за друго дека е бајат и ладен... и гаден!