Најголемата височина и најболниот пад?!

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Потикнат од темата за успехот, искрено почувствував потреба во која искрено ќе проговориме за:

Најголемата победа во животот и
наголемото треснување од земја?

Да направиме паралела и да ги споредиме, најубавата работа во животот со случката која ви задала најголема болка.

Да се потсетиме на најголемата болка и најголемата радост.
Лесно ќе биде?

Ова се две работи во животот кои времето никогаш нема да ги избрише засекогаш од сеќавања.

Вечно ќе ја носиме болката од падот и вечно ќе се гордееме со височина или со успехот.

Кои се оние работи кои засекогаш ќе останат во долго сеќавања.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ни едното ни другото не би ги споделила на јавен форум.
Посебно не второто.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Не разбрав...

Најголема скокална на базен од која си скокнал и на шо си паднал(дали имало скршеници/фрактури и сл).

Се мисли на твоите најголеми достигнувања и на твоите фатални неуспеси во животот.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Хех убава тема ти е ама многу далеку отиде. Прашуваш дали ќе ни е лесно, а во исто време знаеш дека нема да е. Ни на крај памет не ми е да ја раскажам мојатa најголема трагедија, зашто тоа многу боли. А за најголемиот успех паа не би знаела што да пишам, кое да го издвојам како нај нај. Најголемиот успех можеби ми беше кога имав сили да застанам сама на две нозе со крената глава кога ми беше најтешко во животот и да ја одржувам таа борба со животот секојдневно.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Имам хрпа години за живеење пред мене, а секој божји ден доживувам подеми и падови, помали и поголеми. По неколку.
Јас можам да издвојам два нај - моменти, ама нема да е тоа - тоа. И секако би биле некои глупо смешни настани, бидејќи за олку краток престој на земјава ни црна, не верувам дека сум имала можност да го почувствувам врвот ни на кратко, не па да се срушам.

На пример, ако напишам за... Најзначајната награда за литература во мојот живот, која ме направила среќна и горда до небо, тоа би било само фрагмент од целата приказна, кога ќе ми текне на дента кога треба да дипломирам. Или, ако напишам за најубавото искуство на љубовен план, би било ништо во споредба со дента кога за првпат ќе си го гушнам сопственото дете.

Имам уште пред мене. Уште многу да губам, уште многу да добивам... Поентата е да не ми скурчи пред време. :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.576
Поени од реакции
6.864
A joooooooj ne me potsekaj na takvi raboti. Iskreno da ti kazam koga ke mi tekne na najgolemiot uspeh u mojov zivot, poveke me boli otkolku najgolemiot neuspeh ... !!!* :wink:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.267
Ја живеам на први спрат. Е сега 2-3 пати имам паднато од балкун дур праев некои држачи за жици за алишта, или местејќи (во стари добри времиња) антена дал да фаќа на репетиторот Пелистер дал на тепавци... али пошто е ниско, то и не беше некој пад, имам и неколку пати сам скокнато ко помлад од штос и зезање... е сега да испаднам фраер дал можам тие да речиме 6 паѓања (скокања) од прв спрат да ги менвам за едно паѓање од 6 спрат?

Kajgana Shop

На врв Bottom