Наташа Андонова

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
А вест,линк,некое инфо+?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.934
Поени од реакции
16.226
Наташа игра во германскиот бундеслигаш 1. FFC Turbine Potsdam, и оваа година се шампиони во Германија. Нема многу настапи за овој тим, сум ја загледал еднашка во женската ЛШ, едно 13 минути настапи, а во Бундес лигата искрено незнам колку настапи има и колкава минутажа.
Девојчето ќе има одлична кариера.(y) Додека беше во Неготино, играше со машки, и беше на исто ниво со нив, а можеби и подобра од некои. :) За футсал да не прајме муабет.:D

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Фудсал,ова ми личи како стадион за голем фудбал,или се лажам уствари очив ме лажат ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.934
Поени од реакции
16.226
Фудсал,ова ми личи како стадион за голем фудбал,или се лажам уствари очив ме лажат ?
Па кој рекол дека не е голем фудбал?
Само се надоврзав за тоа дека ја бива и за футсал.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
А вест,линк,некое инфо+?
Das Team des 1. FFC Turbine Potsdam in der Saison 2011/12
Hintere Reihe, v.l.: Monique Kerschowski, Natasa Andonova, Antonia Göransson, Patricia Hanebeck, Chantal de Ridder, Jennifer Cramer, Tabea Kemme, Jennifer Zietz, Yuki Nagasato
Mittlere Reihe, v.l.: Bernd Schröder (Trainer), Dr. med. Michael Lehnert (Mannschaftsarzt), Silvio Krause (Physiotherapeut), Daniela Löwenberg, Bianca Schmidt, Inka Wesely, Viola Odebrecht, Stefanie Draws, Aferdita Podvorica (Teammanagerin), Norbert Wall (Physiotherapeut), Dirk Heinrichs (Co-Trainer), Thomas Schultz (Physiotherapeut)
Untere Reihe, v.l.: Babett Peter, Lidija Kulis, Kristin Demann, Sandra Starke, Anna Felicitas Sarholz, Friederike Mehring, Ann-Katrin Berger, Genoveva Anonma, Isabel Kerschowski, Anja Mittag, Sandra Wiegand

http://www.derwesten.de/sport/fussball/turbine-potsdam-feiert-vierten-meistertitel-in-folge-id6705034.html

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Па кој рекол дека не е голем фудбал?
Само се надоврзав за тоа дека ја бива и за футсал.
Ау пишуело за фудсал да не прајме муабет..ја прочитав иначе за фудсал прајме муабет...извини братче којзнае шо ми е...Иначе честитки до наташа и повеќе успеси понатаму..

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Секоја чест за девојкава. Знаев дека фудбалерите ни се дрва, али не знаев дека имаме волку добри професионални фудбалерки. Уште еднаш браво Наташа !

П.с Мало избацивање: Само на мене ли девојкава ваква каква што е на сликата ми личи на гладијатор(ка)?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Некако да и го сменат полот, за да заигра за машка репрезентација:cautious:

Честитки за девојката!

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Честитки,огромен успех за Македонија.Момиче игра во германски тим од женски фудбал,има 2 настапи по 13 минути и нејзиниот тим ја освоил титулата во Германија.Каков огромен успех.

Кој кур гледа женски фудбал?!

F

freebird

Гостин
Честитки,огромен успех за Македонија.Момиче игра во германски тим од женски фудбал,има 2 настапи по 13 минути и нејзиниот тим ја освоил титулата во Германија.Каков огромен успех.

Кој кур гледа женски фудбал?!
Значи ние со Послабо Гледаниве спортој џабе живејме а?! и успесите воопшто не се битни пошто никој не гледа... :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Kajgana Shop

На врв Bottom