Навивачки инциденти ширум Европа

Неми се верува, знам еден од џандарите кога ке ми текне дека кога го примија на сите физички тестови падна, верујем дека и колегите се на исто ниво, инаку среќа имаат џандарите што немаат пољаците противничка навијачка група.
 

Ska Maniac

Бараба
Најјакото е што полските ботови се затепале меѓу себе зошто биле од различни навивачки групи.
Полицијата овојпат вистински спроведувала ред и мир.

Ама многу е трагично што на видеото од ФБ 50 алфи, обични џандари и ваљда желки (у воени маскирни униформи ) се мучат да ги разделат и уапсат 10 души :pos:
Башка филип 007 шо вика типов бега ко усаин болт, овие неможат да прднат од шо се угоени и неспремни.
 

Маркетинг

Нови теми

На врв