Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

Член од
10 септември 2016
Мислења
8.928
Поени од реакции
17.640
Убаво напиша @ultras1988.
Mladji Ofkovci само на Југ, а на оваа трибина кај што е инцидентот се првата екипа на Унија.
Епа нели викаа дека првата екипа на Плава Унија бојкотирала.
 

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
2.972
Поени од реакции
6.842
Епа нели викаа дека првата екипа на Плава Унија бојкотирала.
Ако не навиваат и ја бојкотираат управата, не значи по дифолт дека нема да се на стадион за да нападнат ривалска група која најавува инвазија на нивна територија.
А Таурнум бројно надмоќни, вадат бакли и не одат до крај, искрено слаб напад од нивна страна.
 
Член од
30 мај 2014
Мислења
257
Поени од реакции
293
Вчера во инцидент пред дискотека во Ваљево, човек пукал кон дискотеката повредувајки 4ца и убил 24 годишен битен член од подгрупата Делије Ваљево. Почивај у миру брате наш!


 
Последно уредено:
Член од
22 февруари 2016
Мислења
3
Поени од реакции
9
Cisto da napisem da Unija i dalje bojkotuje i da su momci na istoku bili tu spontano...Juče baš old school zajebancija. Murija i redari mislim da nisu ni pretresali Zemunce. Bilo nas četvorica na zapadu u loži na foru pa smo snimali situaciju. Vidi se da su se TB bas izložili na ovu tekmu, kod nas nije bilo te priče, a svima je žao zbog stanja gde se već godinu i po bojkotuje fudbal. Zemunci, mislim da ih je bilo 200-220, videli da je murja totalno loša, nije bila brigada, nego lokalna murja, i odmah krenuše ka nasih desetak momaka koji su bili spontano na istoku. Momci su tu oko 25 godina starosti. Na jugu smo dali ovoj deci, mladjima (glupo je njima da se viče malo vas je pičkice), da navijaju na ponekoj tekmi, bilo ih je 70-80 mislim, cisto da bi se održala priča neka, ubiće nas ovaj bojkot. Elem, Zemunci razbijaju neorganizovanu murju i redare i dolaze do naših koji su dobro prihvatili tuču i pokazali se kao momci. Stali su na baklje i na moguć napad više desetina njih iz protivničkog tabora. Kod naših jedan se povredio kad je pao preko ograde kad je sjebao rebro, a u urgentnom je video tri Zemunca sa povredama koji su isto tamo trazili pomoć. Mi smo probali da malo odvučemo pažnju na nas preko zapada i pomognemo nasima na istoku, malo se kamenovali i to je to. Prekid trajao mislim bar 40 minuta, vagali su da l da se nastavi i na kraju se ipak odigralo. Murja nikog nije hapsila, totalna ludnica. Zamisljam da smo se spontano okupili na istoku nas 30-40... Ko zna sta bi tada bilo... Svakako zanimljivo popodne, Zemunci dobro navijaju tokom cele tekme, nasi klinci pale fin piro i izbacuju parolu "Zemun?! Mali deo velikog Beograda". Ostaje zelja da će se nesto konkretno promeniti kod nas u klubu i da se konačno krene na tekme pa da uzvratimo gostovanje i napravimo još jedan dobar derbi.
 
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Феноменална прослава на 25 години Делије Лесковац, со сите почасти и присуство на повеќе навијачки групи како и фудбалерите, стручниот штаб и управата на ФК




 

Kajgana Shop

На врв Bottom