Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ако некој може да ми даде некој линк од страница каде можам да прочитам некој основни информации за хулиганството на Балканот :) Праам проектна за матура на тема хулиганство па ми требаат некој основни информации
П.с. Знам дека сум офтопик ама мислам дека од тука побрзо ќе ми вратите него на темата за проекти

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ако некој може да ми даде некој линк од страница каде можам да прочитам некој основни информации за хулиганството на Балканот :) Праам проектна за матура на тема хулиганство па ми требаат некој основни информации
П.с. Знам дека сум офтопик ама мислам дека од тука побрзо ќе ми вратите него на темата за проекти

Мислам дека е доволно да ги изглеаш епизодиве, и имаш проектна. Има уште една ќе си ја најдеш.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
RedStarFan баш за цела проектна ми даде материјал, а јас само 1/2 страници треба да имам за хулиганство на балканот... Во секој случај фала сеа ќе седнам ќе ги изгледам па ќе напишам нешто :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
RedStarFan баш за цела проектна ми даде материјал, а јас само 1/2 страници треба да имам за хулиганство на балканот... Во секој случај фала сеа ќе седнам ќе ги изгледам па ќе напишам нешто :)
Мислев дека главна тема ти е :D Нема везе, интересни се и онака да ги изгледаш :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.640
Поени од реакции
29.604
Сега скоро починал еден од водачите на Хорде Зла - Златан Кнежевич, Деба.

Лесна му земја.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
13.676
http://www.youtube.com/watch?v=ibM3d9F9sCY еве едно клипче за Торцида. За тоа како се одвиваат подготовките, што се прават, навивањето на дерби против Динамо. Кој сака нека погледне, нема да зажали.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Navijač Dinama pobjegao osiguranju, krenuo prema Armadi vrijeđajući riječke navijače

Budući da na utakmici ionako nije bilo puno posla, osiguranje je brzo reagiralo i odvelo navijača s travnjaka

Iako je susret u Maksimiru protekao bez većih incidenata, pred za Maksimir skromnih 3.500 navijača, u jednom trenutku jedan navijač Dinama izbjegao je pozornosti osiguranja utrčao na teren i krenuo prema tribini gdje je bila riječka Armada.
Ostaje pitanje što je dotičnom gospodinu bilo na pameti kada je vulgarnim gestikulacijama uz pogrdne povike provocirao gostujuće navijače. Budući da na utakmici ionako nije bilo puno posla, osiguranje je brzo reagiralo i odvelo navijača s travnjaka.

Foto Goran Stanzl/PIXSELL
Foto Goran Stanzl/PIXSELL

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Полека, но сигурно се буди Југот, за разлика од Есенскиот дел, на вчерашниот натпревар со Доњи Срем имаше одлична посетеност (зборам за Југ)...

http://www.youtube.com/watch?v=BNAuo_wwlLQ

Еве и неколку минутно клипче од вчерашното издание на 19ГЈ70 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom