Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.584
Поени од реакции
11.623
http://www.youtube.com/watch?v=yOQgG19fVG0&feature=player_embedded

Еве и видео од случувањата во Крагујевац... Освен Црвени Ћaволи vs Делије, имало меѓусебна тепачка и во Црвени Ћаволи... По коментарите низ форуми, прочитав дека поединци од Делије го јаделе, ама значи не тврдам, туку од тоа што прочитав... Ако знае некој поопширно, нека пиши :)

Што е ова бе,не се знае кој кого тепа :pos:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.705
Поени од реакции
1.452

Прав „ултрас“, нема што :facepalm:. Не можеш на друг, па удри на човек кој може татко да ти биде, фуј ! Ми го дигна притисокот, глуп Ѓавол. Иначе ова е дел од „акцијата“ која ја имале „неприкосновените“ Ѓаволи на западна трибина, а чија цел била да се заплашуваат постари луѓе, а поготово деца кои навијале за Звезда. Отсега па натаму, они се за мене се, само не озбилна група.

Изгледа RedStarFan беше у Кг, па нека каже нешто повеќе, зашто на клипот нема многу што да се гледа, а ова горе е само мал дел од тоа што се дешавало на Чика Дача.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.579
Поени од реакции
48.579
Многу убав најлајкуваниов коментар, браво

Meni nije jasno sto govna uopste razvadjaju?
To treba pustiti da se poubija,jer drugacije ne moze da se dovedu u red jer to nisu ljudi vec stocija.
E kada se poubijaju,onda ih sve bagerom skupiti na gomilu,na sred terena i tu ih ostaviti da se raspadaju.
Posto bar stoku za djubrenje terena da iskoriste.
Zbog ovakvog amonijaka od ljudi ja ne mogu dete da dovedem na utakmicu vec 4godine.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
http://www.youtube.com/watch?v=yOQgG19fVG0&feature=player_embedded

Еве и видео од случувањата во Крагујевац... Освен Црвени Ћaволи vs Делије, имало меѓусебна тепачка и во Црвени Ћаволи... По коментарите низ форуми, прочитав дека поединци од Делије го јаделе, ама значи не тврдам, туку од тоа што прочитав... Ако знае некој поопширно, нека пиши :)
Ќе пишам, само шо се вратив од Кг :D

Пред утакмица, 10-20 Делии отидоа поминаа кордон полицајци и се претставија ко навијачи на Земун(збратимени со Ѓаволи), и така направија напад, и не го јадеа ги истепаа а тоа беше прва екипа на ЦЃ. Нападот иначе резултираше со дукс земен кој се палеше второ полувреме. После имаше и на наша трибина меѓусебна пресметка, ама тоа не е ништо ново, и при излегување, џандари претепаа еден дечко што сакаше побрзо да излезе од стадион а 5-6 души добија убави удари со пендрек.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Еве и едно меѓусебно вадење "на мозок" :нинџ:

Многу јак нема што, при тепачка еден на еден удира со боксирач. Вакви шупаци највише мрзим...
Иначе колку е уплашен оној у зелена тренерка, страшно :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Многу јак нема што, при тепачка еден на еден удира со боксирач. Вакви шупаци највише мрзим...
А што праиме со позата на тој лево, над дечкото со црна маица? :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.584
Поени од реакции
11.623
Ќе пишам, само шо се вратив од Кг :D

Пред утакмица, 10-20 Делии отидоа поминаа кордон полицајци и се претставија ко навијачи на Земун(збратимени со Ѓаволи), и така направија напад, и не го јадеа ги истепаа а тоа беше прва екипа на ЦЃ. Нападот иначе резултираше со дукс земен кој се палеше второ полувреме. После имаше и на наша трибина меѓусебна пресметка, ама тоа не е ништо ново, и при излегување, џандари претепаа еден дечко што сакаше побрзо да излезе од стадион а 5-6 души добија убави удари со пендрек.
Сериозно ова ? :нинџ:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не го оправдувам и јас ова, му ја разнесе фацата :facepalm:... Ама ја најдов по нет и ја ставив тука...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Сериозно ова ? :нинџ:
Да. Ама посликовито да ја преставам ситуацијата. Ова е пред кафич у Крагујевац кај шо седеле Ѓаволи, и они рекле пушти ги на џандариве, и као Еј где сте браќо, и тогаш се залупале.
--- надополнето: 17 септември 2012 во 14:55 ---
Не го оправдувам и јас ова, му ја разнесе фацата :facepalm:... Ама ја најдов по нет и ја ставив тука...
Еве го истиов што дибва боксирач у глава у акција :D Ова е иначе западна трибина. (неутрална)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еве го истиов што дибва боксирач у глава у акција :D Ова е иначе западна трибина. (неутрална)
Ова е било пред боксирачот да го добие, милион посто :)...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.227
Поени од реакции
76.151
http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=f6f16b79-a3ab-41ae-b6f6-3876833ee7b1&c=a76d03e1-6e68-46ef-9626-00aa1c12c7ae

http://bljesak.info/web/article.aspx?a=eda83b3b-586e-436d-9013-0d291bb1e225&c=2e4902b1-8cfa-4dde-82f5-024581f02d1f

Повеќе ми е дебилско ова на мене... Мислам им го запалиле комбето :tapp: Другиве им влегле на обични луѓе. Замисли некој да дојде на гостување тука, и да отиде на кејда речеме и да тепа луѓе по кафичине, што не слушнале ни за фудбал :tapp:
После зошто на Балканот навивачките групи се побројни од обична публика. Па кој ќе ти донесе деца на утакмица кога гледаат какви работи се случуваат.
Кај нас хулиганство реално нема, ама исто има случаи кога родители не одат на утакмици или не ги пуштаат децата кога има утакмица меѓу тимови од различни националности, а обична публика да гостува со маица од клубот или слично на противнички стадион, е рамно на научна фантастика...
Знам дека секогаш се преувеличува во весници, ама кај овие богами не е само преувличување, туку има голем процент на вистина. Кај нас претеруваат и напаѓаат без никакви докази.
Овде апла, цело време некој убиваат со пиштоли, секоја утакмица тепање...

Kajgana Shop

На врв Bottom