Добро де не те нападнав ја зашто навиваш..Ти кажав мислење.И ја сум навивач али не влагај у филмови како овој што го кажа.И ја а и ти веројатно неаме срце за да изгубиш контрола и да предизвикаш смрт.
Као објасни ко божем навивачите се грефчиња у Србија,а у реалност воџите имаат голема политичка моќ и си живеат господски живот.Тој Прелич,Џони клемпави мислиш со чисти фајтови стигнале на таква позиција хах..тоа ти е тешка мафија бе.Читај ги и постовите на тој србинот што пишуваше тука.Тие 35 години казна му се заслужени за сите тепачки рекети и што уште не што нема ни ден одлежано.
Ќе ти кажам пример,водачот на Јакуза во јапонија лежи 5 годишна затворска казна за нелегален посед на пиштол.Да беше нормален човек би прошол и со условна..ама за се што направил претходно ќе го јаде за она што ќе го фатат.
Ја сум против идиотизмов што се шири во последно време,мислам навивач сум се океј фајтови тоа али дај не се трескајте од земја..губиш контрола убиваш човек јебига,не сме деца ебате

Жал ми е за напалени млади луѓе кој го јадат највише со казни али ова говедава на кој сите се палите заслужуваат да не мрднат од затвор.Немој да мислиш дека за гробари стрикно се фаќам,колку души има и во комити и во Фа и во цпб што се за у затвор а не за на трибина..Само не е толку изразено..пошто поише се навивачи него криминалци.Овие беа апла,убиства за превласт,мафтање со пиштол на документарна и поштени биле.
Да зеам пример,има група слобода за Цвеле комита..никој не пишува за што е осуден.Типот можда убил некој треба да се нервирам ја за него.