Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Џонтра Волта

Qué miras, bobo?
Член од
20 јули 2020
Мислења
9.004
Поени од реакции
55.235
И ситуацијава станува само полоша во однос на експанзија на албанските клубови на сметка на македонските.
Ете Гостивар и Воска ќе влезат во прва лига, пак испаѓа маледонски клуб.
Башкими главен кандидат за втора лига, македонска екипа веќе нема шанси за прво место во трета лига север. Лигата дојде скоро до пола/пола, а константно влегуваат само албански екипи. Пример и во ОФС Кисела Вода, има само една албанска екипа и таа има најголемк амбиции (Студеничани). Исто и во ОфС Гази Баба, се реактивираше Шкендија Арачиново и е едина со амбиции за трета лига, а наредна година за втора лига. Никогаш во трета лига север немало толкава доминација на албанските екипи и никогаш не биле толку на број
Рачунај дека годинава фактички 2 албански екипи од 3та Север ќе влезат у втора лига. Башкими како првак и Фортуна како фузирана со Локомотива која ќе исчезне.
За следната сезона како што кажа ќе се врати Шкендија Арачиново, тука се овие од Коњари кои најверојатно ќе пробаат уште една сезона да се борат за врвот, Беса кога сака секогаш може да досаѓа горе и после да ги продава утакмиците у буквална смисла на зборот. Тие Башкими од Љуботен истотака не се лоши и со малце пари и политичко гурање секогаш можат да бидат фактор за втора лига.

Едино останува Куманово како наш клуб да го форсира градот.
Кадино можеби и нема да сакаат нова екскурзија у втора лига додека Маџари функционира ради реда со апсолутно 0 амбиции за било што, Аеродром ќе бидат гурани од општината мада тие како почнаа да се курчат и да мислат дека се Реал Мадрид и без пријатели да функционираат у лигава, ништо чудно да се распаднат за година-две. Останатите македонски екипи сме буквално гола вода и живуркаме чисто од ентузијазмот и пријателите што ги имаат луѓето одговорни за клубовите.

Општинските лиги се катастрофални што се однесува за македонските клубови. У општинската на Гази Баба има само 1 албанска екипа и таа им го води орото додека сите 4 екипи од Општина Илинден кур ги боли и си живуркаат ради реда.
И у другите скопски групи никој од македонските екипи не се замара, Славија, Партизан, Лепенец, Кул, Текстилец.
 
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.218
Поени од реакции
35.812
Прегледај го приврзокот 373250

“huliganot” eden cekor napred, tri cekori nazad prai samo gledajte go videoto, uste ednas se dokaza deka za tepanje i napad ne ve biva, dobro sto imase specialci kaj ckembari inace ke ve posramotea srede skopje.
Маж си само ако претрчаш цел терен, се качиш горе кај што се Чкембари 300 души и земеш да се тепаш со сите. Во спротивно си пичка :D

Ти ебам дебилчето :LOL:
 
Член од
10 октомври 2022
Мислења
8
Поени од реакции
4
Комити секоја чест и за бројка и за брзата реакција и за се остало, ама кореографијата ви беше прилично лошичка, буквално дај ми лист од блок. Тематиката по стоти пат иста
 
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.332
Поени од реакции
27.890
Цела Битола по титула.... Скопје ќе го рушеле. Алооо циркузанти, оградата ве победи бе, ни таа не успеавте да ја срушите, а не па нешто повеќе. Уште еднаш го покажавте селското во вас со фрлање бакљи по обична публика.
За паролите смешно е да се збори кога главна тема ви е кајгана форум :D

Во секој случај, фали вакво дерби и почесто да се среќаваме. Почит за паролата посветена на Дарко и Риба.


ЗА ИНДИКАЦИИТЕ И НЕСАКАНИТЕ ДЕЈСТВА ОД РЕЗУЛТАТОТ НА НАТПРЕВАРОТ, КОНСУЛТИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ ;)
 
Член од
23 октомври 2021
Мислења
7
Поени од реакции
39
Козоебачиве што го изедоа од играчи, после седнаа на маса со оџа да се смират, се смеат.. Абе мозок немате ич.. Нормални да сте би се скриле во најголемата дупка.. Страшно нешто, не постоите..
 
Член од
1 октомври 2022
Мислења
78
Поени од реакции
343
:lolzz:
Го изнадрка ли ? 1 играч од шкендија ве истепа бе клошари едни тука вие ке се смеете страв ви е еднаш да се сретнете на трибини педери едни као демек сеир ке маваат тука они племе едно УЧЕТЕ ОД КОМИТИ И ЧКЕМБАРИ !!!!
Не постоите ни вие ни балисти ЧАО !
 
Член од
8 мај 2022
Мислења
26
Поени од реакции
109
Го изнадрка ли ? 1 играч од шкендија ве истепа бе клошари едни тука вие ке се смеете страв ви е еднаш да се сретнете на трибини педери едни као демек сеир ке маваат тука они племе едно УЧЕТЕ ОД КОМИТИ И ЧКЕМБАРИ !!!!
Не постоите ни вие ни балисти ЧАО !
ckembari ve mocea u srede skopje i sea koja via e propagandata ke im go pusite da ne praat seir i tie, frlavte so sisinja, idete do sred sala i se vrakjate nazad.

Ti kazuvam srekja sto imase specialci kaj ckembari poso za fight vie ne ste a za da jadete gomna u kajgana forum i za tastatura tepaci raka vi davam.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom